ponedeljek, 5. april 2021

Na ladji Evergreen najdena trupla in več kot tisoč pretihotapljenih otrok

Mornarica v ladijskih kontejnerjih v Sueškem prekopu našla trupla in več kot tisoč pretihotapljenih otrok (prevod)

Konec marca je v Sueškem prekopu za več dni nasedla tovorna ladja podjetja Evergreen. Glede na vse glasnejše govorice, da je ladja tihotapila otroke in orožje, sem izbrskala in prevedla zapis o članku avtorice Judy Byington s spletne strani Navy Seals Rescue Over a thousand trafficked children and dead bodies out of shipping containers in the Suez Canal. – THE MARSHALL REPORT (wordpress.com).

Zapis je bil objavljen 3. aprila 2021. O tem, kaj je res – ali to, kar govori ta članek, ali tisto, kar trdijo MSM mediji, ali pa morda kaj tretjega – presodite sami. 

***

V članku z naslovom “Trafficked Children, Bodies, Weapons Found on Evergreen Ship Blocking Suez Canal”, objavljenem 2. aprila 2021, avtorica Judy Byington navaja, da je ameriška mornarica iz ladijskih kontejnerjev v Sueškem prekopu rešila več kot tisoč otrok in našla več trupel.

“Viri pravijo, da v trenutku, ko to pišem, še vedno rešujejo otroke in odkrivajo trupla v več kot 18.000 zabojnikih ladje Evergreen Corporation. Ladja je blokirala kanal od torka, 23. marca, do ponedeljka, 29. marca, kar je na mednarodni ravni povzročalo milijarde izgubljenih prihodkov ladijskim podjetjem.

Pripadniki mornarice so na šestnadstropnem plovilu našli tudi orožje za množično uničevanje, ki naj bi bilo namenjeno začetku vojne na Bližnjem Vzhodu.

V torek je bila tovorna ladja Evergreen naposled osvobojena in odpeljana na Veliko grenko jezero v Egiptu. Po ukazu egiptovskega predsednika so zabojnike raztovorili z ladje in ameriška mornarica jih je preiskala.

Odkrili so, da so tudi številne druge ladje, ki so prejšnji teden nasedle v Sueškem prekopu, tihotapile orožje – verjeli so, da z namenom zanetiti vojno na Bližnjem Vzhodu. Orožje naj bi muslimanom predal Izrael Mossad.

Trgovce z ljudmi so aretirali in razbili njihove kartele, s čimer so bili izgubljeni ogromni prihodki lastnikov kartelov po vsem svetu. Operacija “Globoka država” naj bi stala 400 milijonov dolarjev na uro, medtem ko so ladje teden dni mirovale. A to povsem zbledi v primerjavi s tem, kar so morali v tem času prestati vsi ti otroci.

Ladje Evergreen so imele težave v pristaniščih po vsem svetu. Postavlja se vprašanje, zakaj. Kako so se lahko specialci ameriške mornarice magično pojavili na prizorišču, da bi rešili otroke? Je ladja nasedla namerno? Govori se, da so luknje v Microsoftovi programski opremi nekomu omogočile, da vdre v programsko opremo ladje Evergreen, prevzame krmilo in jo usmeri proti bregu.

Morda ne bomo nikoli izvedeli celotne zgodbe. Kapitan ladje Evergreen v Suezu ni hotel sodelovati. Zakaj ladijski kapitan tega ne bi hotel, razen če ne bi bilo kakšnih tehtnih razlogov? Zakaj ne bi predal črne skrinjice?”

Celotno zgodbo preberite tukaj: https://truth11.com/2021/04/03/trafficked-children-bodies-weapons-found-on-evergreen-ship-blocking-suez-canal/.

Bog blagoslovi našo mornarico, vse naše vojake in veterane, ki so nas in nas še naprej branijo in ščitijo, doma in v tujini! In Bog blagoslovi preživele žrtve trgovine z ljudmi. Trgovina z ljudmi, naj bodo otroci ali odrasli, je grozljiva in se mora prenehati.


***

Če vas zanima druga plat resnice, se lahko naročite na revijo 5D, kjer objavljamo tisto, česar drugi ne … (Morda zato, ker ne smejo ali si ne upajo?)

NAKUP REVIJE: https://www.cajtng.net/trgovina/revija-5d-001-apr-2021/

Ni komentarjev:

Objavite komentar