ponedeljek, 25. april 2022

NAPOVEDNIK: IZID MOJE NOVE KNJIGE "V ZAJČJO LUKNJO - KAKO SEM DOŽIVLJALA KORONO"

KMALU IZIDE MOJA NOVA KNJIGA, V KATERI SEM "SKOČILA" GLOBOKO V ZAJČJO LUKNJO!

Z veseljem napovedujem, da gre moja nova knjiga z naslovom V ZAJČJO LUKNJO - Kako sem doživljala korono te dni v tisk. Izšla naj bi predvidoma kmalu po prvomajskih praznikih. Od danes jo je mogoče naročiti v prednaročilu, in sicer tukaj: https://www.cajtng.net/.../sara-zupan-v-zajcjo-luknjo.../.
Kratka predstavitev knjige:
"Sara Zupan je v knjigi opisala svoje doživljanje korone, pri čemer je iz dneva v dan prihajala do novih in novih, predvsem zelo šokantnih odkritij. Svoje dve leti dolgo raziskovanje je strnila v knjigo z naslovom V zajčjo luknjo in podnaslovom Kako sem doživljala korono."
Odlomek iz knjige:

Torek, 8. marec 2022
Kakšen preobrat! Mediji so kar na lepem obrnili ploščo. Zdaj ni več c0v1d-19 in maske in c3p1va in ukrepi gor in dol in levo in desno, namesto tega je zdaj vojna med Rusijo in Ukrajino. Mediji nabijajo, da je Rusija napadla Ukrajino, na smrtonosni virus so pa čisto pozabili. In kaj se je zgodilo? Seveda, dajmo poslušno slediti temu, kar so rekli na televiziji. Facebook in vse ostalo so preplavile ukrajinske zastavice in napisi “I stand with Ukraine”, pri čemer je opaziti zanimiv vzorec: temu početju kot po nekem nenapisanem pravilu podlegajo točno tisti, ki globoko verjamejo v virus, smiselnost mask, cepiv in testov. Skratka, TV-verniki ostajajo zvesti svojemu vzorcu. Ostali se pa sprašujemo, raziskujemo. Če vemo, da mediji že ves čas lažejo - zakaj bi zdaj govorili resnico? Kaj je s to Ukrajino? Kaj se v resnici dogaja?
Marsikaj je že prišlo na dan, in bog ve, kaj vse še bo. Karkoli trdijo mediji, je treba zgolj obrniti 360 stopinj narobe, pa dobiš resnico. Pokazalo se je, da Rusija ni noben agresor, temveč je zgolj “priskočila na pomoč”, ruski predsednik Putin “čisti” Ukrajino (ki v bistvu pripada Rusiji!) nacistov, ki tam napadajo in pobijajo lastne ljudi. Ukrajina je dežela, ki ji vlada Hazarska mafija, in tam je bilo zagrešenih ogromno hudodelstev. Kot kaže, je Ukrajina eno glavnih oporišč Globoke države. V roke mi je prišel dokument, ki podrobno opisuje zločine v predelu Ukrajine, imenovanem Donbas v zadnjih letih (že vsaj od leta 2014), z grozljivimi slikami civilistov, navadnih državljanov, starih ljudi, žensk, otrok, ki ležijo razmesarjeni in v mlakah krvi na cestah. Slike so tako grozne, da si jih nisem upala podrobneje ogledati.
Na kratko povzemam glavne točke tega dokumenta:
- Ukrajinska vojska v Donbasu že osem let obstreljuje mesti Dontsk in Luhansk, pri čemer umirajo civilisti. V letih 2014-2021 je v teh dveh mestih pobila 150 otrok, še več jih je ranila. Prostovoljni odredi ukrajinske vojske na teh področjih mučijo, ugrabljajo in posiljujejo ženske. [...]

***

 Vabljeni na mojo novo FB stran V zajčjo luknjo, kjer objavljam izbrane odlomke iz knjige: https://www.facebook.com/V-zaj%C4%8Djo-luknjo-100128522692966



Ni komentarjev:

Objavite komentar