četrtek, 24. december 2020

ALEX COLLIER: ZGODOVINA GALAKSIJE (predavanje, 2002; prevod transkripta v zgoščeni obliki, december 2020)

Ljudje smo skupek 22 različnih ras. Fiziološko dejstvo je, da je na planetu 22 različnih telesnih tipov. To je rezultat mešanja z nezemeljskimi rasami.

Vsi smo se učili zelo, zelo površno verzijo zgodovine Zemlje. Naučeni smo bili tudi, da smo se razvili iz ene same celice, da smo nastali povsem slučajno, po nesreči. Dvema šimpanzoma se je zgodilo nekaj čudnega in hkrati čudežnega, in - ta-da, tu smo mi! Tako preprosto naj bi bilo. A sam imam veliko raje resnično verzijo kot izmišljeno. Kako je Zemlja nastala? Začel bom s predkambrijem, obdobjem, ki se je začelo pred 4,5 bilijoni do 554 milijoni let.

Zgodovina Zemlje, kot smo se jo naučili: planet Zemlja nastaja istočasno kot drugi planeti v našem sončnem sistemu. Zemlja je bila rojena, na njej se prebuja življenje. Prve tektonske plošče se začenjajo premikati. Glive, rastline, živali in drugi organizmi se razvijajo in atmosfera postaja čedalje bogatejša s kisikom.

Zgodovina Zemlje, kot jo učijo Andromedanci: starodavna rasa, znana kot Ustanovitelji, za katero Andromedanci in Plejadanci verjamejo, da je rasa Paa Tal, izvaja inženirski program, s katerim oblikuje okolja in tla na planetih. To počnejo zato, da bi bili planeti in zvezdno-sončni sistemi primerni za življenje. Ustvarjajo ekosisteme, ki so napolnjeni z vodikom, kisikom, metanom in amonijakom. V nekaterih ekosistemih je prevladoval vodik, v drugih kisik, v tretjih metan, v četrtih amonijak. Različni plini so bili potrebni za naselitev različnih mikroorganizmov in vseh vrst življenjskih oblik. S pomočjo naprav za samorepliciranje in bombardiranja s kometi in planetoidi so spreminjali rotacijo in kemijo planetov. O napravah za samorepliciranje več kasneje.

Izvajali so prakso odstranjevanja lun, da bi spremenili rotacijo planeta, poleg tega so planete približevali in oddaljevali od njihovih sonc, da bi bodisi zmanjšali bodisi povečali sevanje, ki so ga planeti prejemali. Vedeti morate, da je inženiring, ki se ukvarja s premikanjem planetov bližje soncu ali bolj stran od njega, s premikanjem lun in dodajanjem novih lun praksa, ki je danes v naši galaksiji in tudi v drugih galaksijah v polnem razmahu. Gre za “gradnjo” sončnega sistema. In to se dogaja na veliko. Obstajajo rase, med njimi so celo Andromedanci, ki so sposobne ustvariti sončni sistem. Kot kaže, je vse to početje namenjeno temu, da bi množica zvezdnih sistemov in planetarnih teles postala primerna za organsko življenje.

Odkrite so bile majhne naprave, ki so bile narejene že tako dolgo nazaj, da nihče ne ve, kdo jih je naredil. Ni jih mogoče replicirati in nihče ne ve, kako so bile sploh narejene.

Dal vam bom primer. Andromedanci so v tehnološkem smislu približno 4300 do 4500 let naprednejši od nas. To je v naših letih; oni in vsi drugi nezemljani štejejo leta popolnoma drugače. Za njih eno leto traja toliko časa, kolikor mine, da se vsaka celica v njihovem telesu popolnoma obnovi. Če bi to počeli mi, bi bilo eno leto, kot ga poznamo, enako sedmim. Sedem let namreč traja, da se vse celice v našem telesu docela obnovijo.

V našem dojemanju časa njihova telesa potrebujejo približno 34 let, da obnovijo vse celice, od prve do zadnje. Zato je zelo težko določati točne datume, ko govorijo o tem, kdaj naj bi se nekaj zgodilo, ker je treba to pretvoriti v našo časovnico in naša leta. Pravzaprav, če jaz rečem, da je bilo nekaj pred 4000 leti, je v resnici minilo mnogo več časa. Zelo so se namučili, ko so mi razlagali stvari v okviru našega zemeljskega časa, ker oni koncepta časa ne poznajo. S tem se preprosto ne ukvarjajo. Te številke v letih vam posredujem zgolj zato, da dobite predstavo, kako obsežna je naša zgodovina.

Neverjetno je, da te naprave, ki so bile odkrite, še vedno delujejo. Nimajo imena v angleškem jeziku. Ne obstaja niti simbol, ki bi jih opisal in ki bi ga mi lahko razumeli. Razloženo mi je bilo, da so to anti-materialne naprave. Ustvarjajo materijo. Ustvarjajo molekule, ki ustvarjajo atome, ti pa ustvarijo fizično snov. To so resnične naprave. So neke vrste računalniki, ki jih lahko programiraš glede na to, kar potrebuješ; in ta naprava dobesedno ustvari in manifestira to, kar potrebuješ, v fizični obliki.

Če bi vsakdo od nas imel eno od teh naprav, bi bilo tako, kot da bi vsak dan zadeli na loteriji. Nekdo ima rad Volkswagen - vsakič, ko pride ven nov model, si lahko ustvari novega, najnovejšega. Jaz bi si lahko ustvaril varuško, da bi lahko z ženo šla ven. Kot kaže, obstaja sedem takšnih delujočih naprav, in sedem različnih ras ima vsako od njih. Ena je tudi tukaj, na tem planetu.

Organsko življenje, kot ga imamo na Zemlji, je v naši galaksiji precej manj pogost pojav kot vodikovi ekosistemi. Kisikovi ekosistemi, kot ga imamo tu, so namreč odvisni od geološke prisotnosti vode. Življenjske oblike na Zemlji potrebujejo vodo. Najbolj dragoceno, kar imamo na Zemlji, je naš ekosistem, naša biosfera. Druga najbolj dragocena stvar pa je seveda voda.

Oceane so naredili slane prebivalci planeta Nibiru. Hoteli so imeti nadzor nad vodo na Zemlji, zato so zasolili morja. V času, ko so to storili, je bilo na planetu le 4 % sveže vode, in nad njo so imeli popoln nadzor. Trajalo je 36 let, da so vso vodo v oceanih spremenili v slano. V tem obdobju se je lahko vse življenje v morju počasi prilagodilo novim pogojem. Vendar po tem vode iz morij ni bilo več mogoče piti.

Vodikovi ekosistemi so veliko bogatejši kot metanovi, a najbogatejši in najbolj kompleksni ekosistemi v galaksiji so kisikovi. Arheološki izsledki in legende nakazujejo, da bi kreatorji in skrbniki naše galaksije lahko bili Ustanovitelji, Paa Tal. Kot kaže, je bilo izginotje ali izumrtje Ustanoviteljev namerno. Toda, kaj pomeni, da so izginili? Ko Andromedanci govorijo o izumrtju neke vrste, pri tem mislijo, da je, če v tretji dimenziji ni ostalo nobenih fizičnih dokazov o njenem obstoju, ta vrsta izumrla v tretji dimenziji. To ne pomeni, da je prenehala obstajati. Lahko da so se predstavniki te vrste razvili ali dvignili na višjo frekvenco, ali pa so se spustili na nižjo frekvenco zgolj zato, da so ustvarili tretjo dimenzijo, in ko so to opravili, so odšli. In z vidika tretje dimenzije so izumrli.

Ko so torej Paa Tal odšli, so se začele pojavljati druge čuteče življenjske oblike: reptilske, človeške, plazmične, metanske; in vse te oblike se v naši galaksiji pojavljajo v izpopolnjeni obliki. Razmislite o tem: vse so v razviti obliki. To pomeni, da prihajajo od nekod drugod, da so bile sem prenesene z nekega drugega kraja. Ni bilo nobene evolucije, ki bi trajala milijone let. In to je problem, ki ga imajo tudi arheologi tukaj na Zemlji. Ves čas izpostavljajo evolucijo, vendar geološke in arheološke najdbe ne dajejo nobenih dokazov o evoluciji. Preprosto jih ni. Življenjske oblike se pojavljajo v popolnoma razviti formi.

Kdo so Paa Tal? So nadangeli, so bogovi?  

Nihče pravzaprav ne ve, kdo so, zato jih tudi imenujejo Ustanovitelji. Ker v resnici ne vedo, kdo so. Andromedanci sicer pravijo, da obstaja “stvarnik”, kreator. Njihove tradicije govorijo o tem, da prevladujoča frekvenca tega kreatorja ni moška, ampak ženska. Po njihovem mnenju - in lahko vam povem, da so pravi moški - je kreator boginja. In vsekakor obstaja.

Premaknimo se v paleozoik. To je bilo obdobje pred 554 do 245 milijoni let, ko naj bi prišlo do dramatične eksplozije in pojava najrazličnejših, večceličnih živali. Zakaj dramatična eksplozija? Ker se je vse kar na lepem pojavilo, od nikoder. Ne vedo, kako in od kod so bitja prišla, zato pač pravijo, da je preprosto “eksplodiralo” in bitja so se pojavila. Toliko različnih bitij od nikoder. Nobenega evolucijskega procesa. Preprosto začnejo jih odkrivati v arheoloških izkopavanjih, različne vrste na različnih kontinentih.

V času, ko se je to dogajalo, sta imela severni in južni pol drugačno lego kot danes. Planet je dobesedno ležal postrani. Takrat je že prišlo do premika polov, enega od mnogih. Zahodna obala Severne Amerike se je premikala vzhodno in zahodno po ekvatorju. Afrika je bila na južnem polu. Enkrat v tem obdobju pred 245 milijoni let je nenadoma izumrlo 90 % vsega morskega in živalskega življenja. Pomislite: če bi se zgodilo nekaj dramatičnega, bi to vplivalo na vse. Vendar se ni zgodilo nič takega. Na udaru so bili samo sesalci in ostale živali.

V istem obdobju, pred 554 do 245 milijoni let so začele rase v našem sončnem sistemu razvijati tehnologijo potovanja po vesolju. Večina jih je lahko potovala le znotraj njihovih lastnih zvezdnih sistemov. Nekatere pa so lahko potovale tudi izven njih in so začele kontaktirati in raziskovati druge kulture. Začelo se je “trgovanje” med zvezdnimi sistemi. Ustanovljene so bile “trgovske” poti in rase so si začele deliti tehnologijo. Začeli so tudi razvijati nove načine potovanja po vesolju. Različne rase, ki so bile naseljene v kolonijah in so tja prišle v popolnoma razviti obliki, so zdaj ugotovile, kako lahko zapustijo svoje planete, in so si z drugimi delile ideje in mnenja.

Med zvezdnimi sistemi in rasami so se sklepale pogodbe. Določena rasa čutečih bitij, ki je bila zelo napredna na področju potovanja skozi vesolje, se je odpravila na raziskovanje galaksije. To so bili Alfa Drakonci. Po besedah Andromedancev so bili oni prvi, ki so dejansko zapustili svoj planet. V tistem času so bili daleč najbolj napredni. So neverjetna rasa, vendar imajo skrajno čudaške predsodke in nagnjenja. Kljub temu so naredili neverjetne stvari in tudi mnoge druge rase so se marsičesa naučile od njih. Njihova vesoljska plovila v tistem času so bili izdolbljene lune in planetoidi, ki so jih prenovili, izpopolnili, jih opremili z lastnimi ekosistemi in jim dodali pogon. Nekatera od teh plovil so uporabljala gorivo, ki ni bilo podobno nafti, kot jo imamo tukaj, ampak nekakšnemu gelu, ki so ga izkopali nekje v njihovem zvezdnem sistemu. Njihovi motorji so delovali na kinetično energijo; kolikor razumem, gre za neko vrsto elektrike.

Gremo naprej, v mezozoik, obdobje pred 245 do 65 milijoni let.

Zgodovina Zemlje, kot jo poznamo: “mezozoik” pomeni “srednje živali”. To je bil čas, ko se je rastlinstvo na planetu drastično spremenilo. Prej se ni spreminjalo, zdaj pa se kar na lepem spremeni. Kopenska vegetacija se je močno preobrazila. Razvili so se dinozavri, no, pravzaprav so se prikazali od nikoder, razvijali so se skozi trias in juro, potem pa nenadoma izumrli, baje zaradi asteroida, ki je trčil v Zemljo. Se je to zgodilo namerno? Tega nihče ne ve. Toda zelo zanimivo je, da so se vsakič, ko je v planet trčil asteroid ali pa sta se premaknila pola, na Zemlji ali v njenem ekosistemu zgodile radikalne spremembe, ki so povzročile, da je Zemlja postajala čedalje prijaznejša za življenje. Pred 244 milijoni let mi preprosto ne bi mogli živeti na tem planetu. Bilo je veliko preveč stvari, ki bi bile za nas nevarne ali škodljive.  

Zgodovina Zemlje, kot jo poznajo nezemljani: pred 245 do 65 milijoni let so mnoge civilizacije že povsem obvladale potovanje skozi vesolje. Medplanetarne izmenjave so bile v polnem razmahu in zelo dobro organizirane; potrebe po naravnih virih so se povečevale, kar je pri naprednih bitjih vodilo v raziskovanje galaksije. Potovanje skozi vesolje se razvija in napreduje že več kot 17 milijonov zemeljskih let. Poglejte, kaj smo mi dosegli v 4000 letih. Vemo, da so nas potiskali nazaj in da obstaja tehnologija, ki so jo skrili pred nami.

Najbolj razvite rase so Ciakar z Alfa Drakonisa, civilizacije iz ozvezdja Orion in iz zvezdnega sistema Lyra Vega. Kolonizacija poteka v polnem razmahu. Mnoge planetarne alianse so določile pravila kolonizacije in se širijo čedalje dlje v galaksijo. Torej, pred 245 milijoni let so naši zvezdni bratje, naši predniki (kar tudi so, glede na to, da smo vsota 22 različnih ras) že potovali skozi vesolje ...

Obstajajo “avtoceste” v vesolju, ki so jih naši znanstveniki poimenovali črvine. V naši galaksiji je bilo odkritih 17 črvin. To so nekakšni tuneli, ki vodijo v različne dele galaksije. Naši znanstveniki pravijo, da je teoretično mogoče, da se, če vam uspe priti skozi črvino, lahko v trenutku znajdete na drugi strani galaksije. Nekaj podobnega kot v filmu Zvezdna vrata. Nekatere od teh črvin se povezujejo z drugimi galaksijami. Sklepamo lahko, da vsaj eden od teh povezovalnih tunelov vodi v Andromedansko galaksijo. Obstaja torej pot, ki vodi tja, in ta pot je izjemno hitra. Ne gre torej za to, da bi se usedli v raketo in preden bi dosegli cilj, bi vsi na Zemlji, ki jih poznate, že umrli od starosti. To ni mogoče, ker je galaksija ogromna, povrhu pa se nenehno še širi.

Andromedanci črvine opisujejo kot cevi fokusiranega časa. Drugače kot s temi besedami vam ne znam razložiti. Nekatere od teh cevi so se zlomile, z drugimi besedami: ko se je vesolje razširilo, so nastale razpoke v črvinah. Ker nobena od galaktičnih ras ne ve, kako so bile te črvine ali “avtoceste” zgrajene in kdo jih je zgradil, jih ne znajo popraviti. Nekateri sicer sklepajo, da so jih zgradili Ustanovitelji.

Andromedanci pravijo, da je tretja dimenzija, kot jo poznamo, stara 21 bilijonov let. Vesolje, kot ga poznamo - in sem so vključene vse dimenzije -, je staro 21 trilijonov let v zemeljskih letih. Osupljiva številka. Andromedanci tudi trdijo, da samo dve črvini v naši galaksiji nista razpokali. Od 17 črvin torej dve še vedno brezhibno delujeta. Ko sta se sodelovanje in izmenjava med rasami povečala, so se začele širiti tudi različne življenjske oblike. Eksperimentiranje in presajanje življenjskih oblik in vegetacije se je takrat močno razmahnilo. Vrnimo se k datumom.

Pred 245 do 65 milijoni let so naši nezemeljski predniki presajali vegetacijo in selili življenjske oblike iz enega zvezdnega sistema v drugega. To so počeli samo s tistimi življenjskimi oblikami, ki so imele potencial. Ne morem vam povedati, v čem so videli ta potencial, ker tega ne vem. Toda, kot pravi Morenay, se lahko ta potencial razvije le v kompleksnih ekosistemih. In daleč najkompleksnejši ekosistem v galaksiji je kisikov ekosistem, torej ta, ki ga imamo mi. Tako kompleksni ekosistemi se pojavljajo le na relativno majhnem številu planetov v galaksiji. Kompleksni ekosistemi so v vesolju druga najbolj dragocena stvar, takoj za zavestjo. Različne vrste pridejo in grejo. Bogata biosfera pa bo trajala tako dolgo, dokler je ne bo nič ogrožalo. Dinozavri, ptice, sadna drevesa so bili prineseni v naš sončni sistem in naseljeni v tri ekosisteme: na Zemlji, Marsu in Uranu. Vse razvite nezemeljske rase so svojim civilizacijam vtisnile zavest o tem, kako pomembno je ohranjanje biosfere. Pred 245 do 65 milijoni let so torej že učili svoje otroke o velikem pomenu ohranjanja ekosistemov.

Prišli smo do kenozoika, obdobja, ki se je začelo pred 65 milijoni let.

Zgodovina, kot jo poznamo: to obdobje včasih imenujemo tudi doba sesalcev, ker so se v tem času pojavile največje kopenske živali in sesalci. Imenujejo ga tudi doba cvetočih rastlin, doba žuželk, doba rib in doba ptic.

Zgodovina, kot jo učijo Andromedanci: naš sončni sistem je bil v tem času čedalje bolj obiskan. Kot smo rekli, so v naši galaksiji že obstajali trije zelo kompleksni ekosistemi. Ena od teh popolnoma samozadostnih biosfer se je imenovala “Eden”. Uporabil bom točno to besedo, ker so jo uporabljali tudi Orionci, prebivalci Nibiruja in Plejadanci. “E-Den”, kar pomeni “kot vrt”. To je bila v celoti presajena biosfera, ki je bila opremljena z vsem, kar so njeni prebivalci potrebovali za svoj obstoj.

Od kod so te biosfere prišle? Treba je vedeti, da ima vsaka matična vesoljska ladja v svoji notranjosti popolno lastno biosfero. Posadka, ki je na ladji, mora od nečesa živeti, zato je na ladji čisto vse, kar potrebujejo. Naj omenim primer andromedanske matične ladje, ki sem jo obiskal tudi sam. Notranjost te ladje je svet zase, popoln, samozadosten svet. Ima dobrih 1400 km premera in če bi si hotel ogledati vsak kvadratni meter te ladje, bi potreboval 25 let. V njej so veliki parki, kjer sploh nimaš občutka, da si na vesoljskem plovilu, ker so ti parki točno takšni, kot jih imamo pri nas. Ladja je popolnoma samozadostna, v teh parkih raste vse, kar posadka potrebuje za življenje. Torej, ko je pred davnimi časi takšna ladja prišla na Zemljo, je pustila tukaj skupino raziskovalcev, ki naj bi raziskala rastlinstvo, geologijo, minerale in ostalo na planetu. Toda, da bi raziskovalci lahko to nalogo opravili, so jim “postavili” Eden. Kako so to storili? Iz plovila so spustili 12 cilindričnih anten, ki so jih zarili v zemljo, približno kilometer in pol globoko. S pomočjo teh anten so ustvarili frekvenčno kupolo. In potem so morali le še “naložiti” rastline, sadna drevesa, vse, kar so potrebovali, da je bilo tako, kot bi živeli na svojem matičnem planetu. To je tisto, čemur rečemo “Eden”, “raj”.

Prvi je bil ustvarjen v današnji Severni Ameriki, vzdolž današnje meje med Novo Mehiko in Arizono. Ustvarila ga je rasa Ciakar in sprva je bil vodikova biosfera, kakršno oni potrebujejo za življenje, ker so življenjska oblika, ki temelji na vodiku. Ta prvi Eden so ustanovili leta 899.700 pr. n. št. Reptili imajo še vedno radi puščavo. Njihova civilizacija temelji na sistemu kast, hkrati pa je monarhija. Osupljivo podoben sistem kot recimo pri kraljevi družini v Angliji. (Le od kod podobnost?) Imamo višji razred, v katerem so denimo knezi in grofi. In imamo kmete in podložnike, ki opravijo vse umazano delo, no, ki naredijo sploh vse delo. Točno tako je tudi pri njih. Morenay mi je povedal, da so to prvo biosfero zgradili pripadniki višjega razreda reptilov, ki so se tudi prvi naselili v njej.

Če neka rasa prestopi meje in zakrivi nekaj resnično hudega, sproži vojno. Takšna vojna se bo v naslednjih letih zgodila v našem sončnem sistemu. Rase, ki so prestopile meje, morajo biti kaznovane. In mi tukaj nismo edini v tem. Še 21 drugih zvezdnih sistemov je, ki imajo popolnoma isti problem. Vsi regresivni bodo morali zapustiti naš planet in luno. Nekaj zelo velikega se bo zgodilo.

Delfini in kiti

Te čudovite živali so v naši galaksiji zelo čaščene. So brilijantni filozofi in pesniki. Mi mislimo, da so samo velike ribe, vendar so v resnici absolutno neverjetni sesalci. Mnoge stare rase jih občudujejo zaradi njihovih prelepih pesmi in pripovedovanja zgodb. Če bi ljudje povzročili izumrtje teh živalskih vrst, v tej galaksiji ne bi bilo več obstanka za nas.

Jezika delfinov ne poznamo; je izredno sofisticiran jezik. Kiti in delfini izvirajo iz Cygnus Alfe. Želeli so raziskovati druge svetove. Semkaj so bili preseljeni pred milijoni let. Kolikor vem, svoje mladiče učijo pesmi, ki pripovedujejo zgodbo njihovega rodu in zgodovino njihovega izvornega doma. Pojejo torej pesmi rodov. Mladiče naučijo vse, kar vedo.

Nazaj k Edenu: Orionci so ustvarili svoj prvi Eden na območju današnje Kitajske in sicer leta 763.132 pr. n. št. Kmalu zatem so Kapelanci ustvarili svojega v južnem Čilu, leta 741.237 pr. n. št. Naslednji so bili Veganci - ne, to ne pomeni rastlinojeda rasa (smeh) -, ki prihajajo iz ozvezdja Vega, poznamo pa jih tudi kot Lirance, ki so dobesedno naši predniki. Svojo prvo kolonijo so ustanovili leta 701.655 pr. n. št. v Severni Afriki, vzdolž današnje libijsko-nigerske meje. Naj omenim, da je treba v Etiopiji odkriti še nekaj neverjetnih stvari, ki jih niso pustili za sabo jamski ljudje.

Potem so bili na vrsti Kasiopejci - ta insektoidna rasa je kolonizirala Alžirijo v Severni Afriki leta 604.003 pr. n. št.

Naslednja je bila rasa, ki jo danes poznamo kot prebivalce planeta Nibiru. Svoj prvi Eden so ustanovili v Kairu v Egiptu leta 585.133 pr. n. št. Zatem je Orion poslal sem še eno svojo skupino, ki je leta 87.300 pr. n. št. kolonizirala Perth v Avstraliji.

Nekatere kolonije so, potem ko so tukaj preživele nekaj časa, spakirale kovčke in odšle. Zbrali so vse informacije, ki so jih želeli. Mnoge od teh ras so bazirale na vodiku, namesto kisika (kot mi) so dihale vodik. Njihova vodikova biosfera je bila v primerjavi z raznoliko, bogato kisikovo biosfero dolgočasna in enolična. Zato so bili nad kisikovimi ekosistemi močno navdušeni. Kot mi je povedal Morenay, so zaradi tega poskušali gensko zmanipulirati kisikove ekosisteme, da bi jih lahko vzeli s sabo domov in jih spremenili v vodikove. To je glavni razlog, zakaj so postali mojstri genetike. Naši kompleksni, čudoviti ekosistemi, bogati s kisikom, so namreč pravi blagoslov.

Liranci so se vrnili leta 83.400 pr. n. št.. Poznate deželo Baskov? Nihče ne ve, od kod izvira njihov jezik. V resnici je jezik Baskov starodavni liranski jezik, ki se je ohranil. Je torej nezemeljski jezik.

Orionci so se ponovno vrnili leta 73.414 pr. n. št. in sicer na mejo med Venezuelo in Brazilijo.

Leta 71.933 pr. n. št. je bila ustanovljena Lemuria kot kolektivna kolonija. Mnoge od teh ras so se odločile preseliti svoje Edene na kontinent v Pacifiku, Tihem oceanu. Ta zvezdna ljudstva so bila: Liranci, Sirius A, Plejadanci (nekatere od ras), Teygeta in Merope.

Veliko ljudi je fasciniranih nad Plejadanci, sam nisem med njimi. Kasneje bom povedal kaj več o njih.  

Leta 57.600 pr. n. št. je bila ustanovljena Atlantida. Nekje v obdobju med ustanovitvijo Lemurie in Atlantide so se Plejadanci kdo ve zakaj razjezili in odšli. Kasneje so se vrnili in skupaj z Alderbaranci, Altarijanci, Hajadanci (skupina iz ozvezdja Strelca), Andromedanci in raso z Nibiruja ustanovili Atlantido. Vsi našteti razen rase z Nibiruja so dihali kisik. Samo določeni iz plemena Nibiru, ki prihajajo s Siriusa, so dihali kisik, ostali so dihali vodik. Tukaj so lahko normalno funkcionirali, če so nosili čelade.

Leta 31.017 pr. n. št. je bila Lemuria uničena v vojni. Leta 27.603 pr. n. št. je bila uničena Atlantida.    

Povedal vam bom nekaj stvari o nekaterih od teh ras. Najprej: Ciakar, ki prihajajo z Alfa Drakonisa, predniki vseh reptilskih ras v naši galaksiji. Legenda o njih pravi, da se sploh ne ve, kje je njihov domači sistem. Vesolje je namreč nepopisno veliko. Andromedanci pravijo, da obstaja sto bilijonov galaksij v znanem vesolju - in to so samo tiste, ki so znane in označene na zemljevidu. Ciakar je neverjetna rasa, najstarejša znana reptilska rasa v naši galaksiji. V višino lahko merijo do 8 metrov in tehtajo več kot tono. So kot tiranozavri. Pošasti. Ležejo jajca. So ena najmočnejših ras v galaksiji, z največjimi vojskami, kar jih je kdaj bilo tukaj, in večina pripadnikov je fanatikov, ki bi naredili absolutno vse za slavo svojega klana, svojega rodu. Vedno so bili glavni sovražnik vseh človeških ras v tej galaksiji, v vseh preteklih konfliktih. Imajo po tri hrbtenjače: eno v bližini trebuha, ostali dve pa vsako na eni strani telesa. Njihova značilnost je tudi dolg in zelo močan rep. Na notranji strani dlani imajo kremplje, v katerih so nekakšne želatinaste vrečke, ki izločajo različne hormone in druge snovi, kadar so vzburjeni, najsi bo za seks ali za bitko.

Povedal bom še nekaj stvari o Lirancih. Njihova koža je modre in/ali rdeče barve. Barva zvezd v njihovih planetarnih sistemih je bila tista, ki je pri njih povzročila spremembo barve kože. Spadajo med sesalce. So edina človeška rasa, ki ima v polnosti razvito empatijo, in edina, ki je izkusila “kontrolo kvantnih možnosti”. Zaenkrat se še trudim razvozlati, kaj to pomeni. (Smeh.) Vedeti morate, da so to nezemeljske rase, ki poznajo stvari, o katerih se nam še sanja ne. Liranci naj bi bili neke vrste “upokojena” rasa, ki ima zelo malo stikov z drugimi glavnimi civilizacijami. V preteklosti so jih na Zemlji poznali kot Bodhisattvo. (Opomba: to je sanskrtski izraz, ki pomeni “razsvetljeno bitje”.) Znani so po tem, da so usmerjali in vodili nekatere planetarne sisteme. Mnogi od teh jih imajo danes za svoje zaščitnike in vodnike. Z drugimi besedami, častijo jih. Zanimivo je, da Liranci radi živijo na planetih z obroči; ti svetovi so jim bolj všeč. V andromedanskem koncilu so znani kot rasa starešin.

Človeška rasa se od drugih loči po tem, da vse rase, ki izhajajo iz nje, izvirajo iz ene same genetske linije. Kot pravijo Andromedanci, je značilno, da vedenje vsakega posameznika vpliva na celotno raso.

Povejmo še kaj o Sivih. Prihajajo iz ozvezdja Zeta Reticulum. Andromedanska beseda za to raso, če jo poskušamo prevesti v angleščino, je “Dows”. So vojaška rasa, zelo sovražna ljudem. Ljudje se nikoli niso uspeli pogoditi z njimi. V tehnološkem smislu so toliko naprednejši od nas, da imamo obupne probleme s tem, kako bi se jih znebili. V zaprtih krogih, neformalno, so znani kot “pain in the ass”. Večina se jih izogiba za vsako ceno. Njihova empatija do ljudi je izjemno nizka, če je je sploh kaj. Verjemite mi, da bodo vse takšne rase nekega dne iztrebljene.

Originalni Sivi delujejo na vodiku. Mali Sivi, ki opravljajo večino umazanega dela, so seveda le organski kloni. Bili so gensko vzrejeni za opravljanje umazanega dela v kisikovih atmosferah. Sodelovali so v vseh uveljavitvenih vojnah, ki so jih začele reptilske alianse. Trenutno so v preiskavi zaradi nezaslišanih genskih manipulacij, ki so jih izvajali z najmanj dvema rasama, od katerih smo ena tudi mi, ljudje na Zemlji.

Bitja, ki delujejo na vodiku, so se vedno čutila ogrožena s strani tistih, ki delujejo na kisiku. To pa zato, ker so slednji veliko hitrejši.

“Shape-shifters” (spreminjevalci oblike): ali se lahko osebek, ki je regresivna entiteta, naseli v človeškem telesu? Absolutno. In postopek je v bistvu precej preprost. Nekoga ugrabijo, ga na zelo počasen način ubijejo, in v trenutku, ko izdihne, ko njegova esenca zapusti telo, jo preprosto zamenjajo z drugo. Čez nekaj trenutkov se telo vzdigne in je isto fizično telo, a znotraj je nekdo drug. Ima popolnoma drugačen program, ker je druga duša. Ta tehnologija dejansko obstaja. Temu se reče “walk-in”. Novo bitje ohrani spomin originalnega telesa. Kakor sam to razumem, je na začetku najprej prehodno obdobje, ki traja nekje od tri do sedem mesecev. Če se to zgodi kakšni vidnejši osebi, se bo ta čas izogibala žarometom in se ne bo izpostavljala v javnosti, ker se še vedno prilagaja.

Včasih kdo reče: “Videl sem ga, kako se je spremenil v reptila, dejansko sem videl reptila.” To je povsem možno. Vendar ne pomeni, da je bitje v resnici reptil in da s pomočjo tehnologije vzdržuje videz človeškega bitja. Ne, telo je dejansko človeško. A treba je vedeti še nekaj: reptili ne poznajo takšnega razpona čustev kot mi. Ne poznajo ekstremov v čustvovanju. Če se torej to telo znajde v situaciji, ko se vznemiri - ker navsezadnje je človeško telo -, reptilska duša, ki je v njem, ne ve, kako naj se odzove, zato se prestraši. In ko se to zgodi, lahko vidite njeno projekcijo v njenem energijskem polju. Dobesedno prikaže se, lahko jo vidite. To se zgodi, ker niso vajeni čustev. Ne vedo, kako se z njimi spopasti. In to je tisto, česar se morajo v prehodnem obdobju najprej naučiti.

Pravi reptil ima lahko tudi spolne odnose s človeškim bitjem, vendar ne bo prišlo do potomcev. Če pa že pride, potem je bila posredi genska manipulacija.

Andromedanci: so močni, častni, pogumni bojevniki. Gradijo ogromne vesoljske ladje. So zelo potrpežljivi, premišljeni in izredno previdni. Prekinili so sovražnosti v mnogih vojnah.

“Ascension”: vedno več ljudi na Zemlji in v raznih New Age krogih govori o tem, vendar nihče pravzaprav ne ve, kaj to sploh je. Vemo, da obstajajo višje dimenzije in da se trudimo doseči višjo frekvenco v upanju, da bomo postali bolj razvita družba, da bomo tudi sami napredovali in da se nam bo zavest razširila, ker je življenje v tretji dimenziji marsikdaj preprosto nevzdržno. Vse to je res in pri mnogih rasah v galaksiji obstajajo tudi arheološki dokazi, da so spremenile svojo frekvenco in se povzpele na višjo raven. To je dejstvo, vendar se to v resnici ne imenuje “ascension”. Andromedanci to imenujejo “upliftment” (povzdignjenje). In, kot je videti, nobena od ras, ki ji je to uspelo, tega ni naredila sama. Vedno je bilo tako, da so jim drugi pomagali iz godlje, v kateri so se znašli; nekdo je bil dobesedno njihov mentor, ki jih je vodil na naslednjo raven.

To ne pomeni, da ta višja bitja nimajo fizičnega telesa. Imajo ga; v vseh dimenzijah je tudi fizično, fizična realnost. Samo drugačna je. Predvsem je veliko večja. Veliko bolj pestra, obsežnejša. V našem barvnem spektru tukaj je 72 barvnih odtenkov. V peti dimenziji jih je 123. Tam so barve in druge stvari, ki sem jih videl in ki jih ne znam opisati. To niti ni mogoče, ker jih nimam s čim primerjati.

Vasais (Andromedanec) mi je nekoč povedal, da je naša rasa tu na Zemlji ena najbolj obetavnih človeških ras, kar so jih videli v zelo dolgem obdobju. Kljub vsemu smo zelo obetavni. Zato mislim, da obstaja velika možnost, da nam pomagajo pri povzdignjenju.

Andromedanski koncil načrtuje v kratkem odstraniti vse regresivne nezemljane z našega planeta in lune. Kot pravi Morenay, se bodo potem zasidrali nekje na našem nebu - tako, da jih bomo mi lahko videli - in nas dve do štiri leta po našem času zgolj opazovali. Hočejo namreč videti, kako se bomo obnašali potem, ko ne bomo več manipulirani. Bomo končno stopili skupaj? V preteklosti je bilo tristoletno obdobje, ko na Zemlji ni bilo nobenih nezemeljskih intervencij. In kaj se je zgodilo? Ustanovili smo Združene države Amerike. To se sploh ne bi smelo zgoditi. ZDA se nikoli ne bi smele zgoditi. Bile so nesreča. Kraljeve družine v Evropi, ki imajo nezemeljske krvne linije, ne bi smele nikoli izgubiti svoje moči in nadzora, nikoli. Ko je Amerika enkrat odprla Pandorino skrinjico, so ji sledile množice ljudi. Zato, ker smo bili vsi siti tiranije, in še vedno smo je siti.

Planet bomo dobili nazaj. O tem so razpravljali in še razpravljajo. Vrnili nam bodo planet, kaj bomo mi z njim v prihodnje počeli, pa bo odvisno samo od nas. Vsi bomo izvedeli, kdo smo, od kod prihajamo, kdo so bila bitja, ki so manipulirala z nami, in kako so to počela. Vse te informacije nam bodo posredovane. Razkrili nam bodo resnico. Ne vem pa, koliko ljudi jo bo sposobnih sprejeti. Za vse, kar se bo od takrat naprej dogajalo, bomo odgovorni izključno sami. Vse je odvisno od tega, kako bomo delali drug z drugim in z našo biosfero. Če ne bomo odgovorni, nam ne bodo pomagali.

Se spomnite Filadelfijskega eksperimenta? Takrat je bil ustvarjen portal, ki ga ne bi smelo biti, časovna luknja. Nekatere regresivne rase, ki so tukaj in tudi na drugih planetih v galaksiji, so bile posesane skozi to časovno luknjo in tako so bile dobesedno vržene iz svojega časa. Načrt je, da bi za te vsiljivce ali poskrbeli tukaj in zdaj ali pa bi jim dovolili, da se vrnejo skozi to luknjo, na dan, ko se odpre. Rečeno mi je bilo, da bo ta dan nastopil 12. avgusta 2003. Ko se luknja odpre, bodo torej imeli priložnost, da se vrnejo nazaj v svoj čas, iz katerega so prišli. Če bodo to res storili, bodo, takoj ko se luknja za njimi zapre, določene galaktične rase, ki niso iz naše galaksije in ki znajo to storiti, luknjo zapečatile, tako da se nikoli več ne bo odprla. Zaradi te luknje nismo imeli problemov samo mi, ampak tudi drugi, ker je ustvarila most med dvema različnima časoma.

Andromedanci imajo posebno tehnologijo, s pomočjo katere ugotavljajo, kdo je regresiven in kdo razvit, kdo je zlonameren in kdo dobronameren, kdo je empatičen in kdo ni itd. Gre za neke vrste slike možganskih valov, slike namenov in misli. Lahko bi se reklo, da snemajo miselne verige bitij, ki jih opazujejo. In če zaznajo miselno verigo, ki je zelo regresivna, točno vedo, kdo je to in kje se nahaja, in ga imajo označenega.

Vprašanje iz občinstva: “Je bil Hitler po njihovem regresiven?”

A. C.: Ja, bil je, toda ali je bil tudi “walk-in”? Če nekdo ni “walk-in”, potem ostane; z njim se moramo ubadati mi. Če pa je “walk-in”, pa bo odstranjen, ker ni več izvorna duša v svojem telesu.

Vprašanje: “Kaj pa Iluminati?”

A. C.: Mnogi od njih so “walk-in”. Je pa ena družina - in rečeno mi je bilo, naj ne povem, katera, ker me bo to spravilo v težave -, v kateri pri vsakem otroku, ki se rodi in ko dopolni tri leta, pride do zamenjave. Ta družina je neke vrste nosilec. Nima genetske linije, vendar jo je določena rasa izbrala, da se “naseljuje” v njej. Da torej v njej izvaja “walk-in”.

Vprašanje: “Mislite za vzrejo, razplod?”

A. C.: Tako je, za vzrejo, hvala. Nisem hotel izreči te besede, ker me ob njej obhaja groza.

Vprašanje: “Nekateri Iluminati bodo torej odstranjeni, drugi pa ne?”

A. C.: Vsi, ki so “walk-in”, bodo odstranjeni; nezemljani, naseljeni v človeških telesih, bodo odstranjeni. Če pa so pravi ljudje in so samo barabe, se moramo soočiti z njimi, ker so naša rasa. Dejstvo, da imajo mentalne probleme, še ne pomeni, da se je andromedanski koncil dolžan ukvarjati z njimi. Mi se moramo spopasti s tem. Mi moramo prevzeti odgovornost za svojo raso.

Veliko ljudi bo preživljalo zelo težke čase, ko se razkrije vsa resnica. Recimo predani verniki, vsi, ki so zvesti religijam. Ti bodo imeli velike težave s procesiranjem teh informacij, ker se bodo vsa njihova prepričanja in verovanja sesula sama vase. Organiziranih religij ne bo več. Izginile bodo v trenutku.

Vprašanje: “Gotovo nekateri ljudje, ki vas poslušajo, mislijo, da ste nori.”

A. C.: To so mi že rekli, ja, a na srečo moja žena in otroci ne mislijo tako, in to je edino, kar je pomembno. Ljudje bodo videli nezemljane, videli bodo ogromne vesoljske ladje, videli bodo na stotine, mogoče na tisoče kilometrov dolge matične ladje na nebu. Kaj bodo storili takrat? Mi bodo takrat rekli “Saj ne vidim tega zares”? Kdo torej živi v zanikanju?

Ljudi je treba izobraziti. In osebno mislim, da so celo znotraj svetovnih vlad določeni dobronamerni posamezniki, ki se trudijo reševati probleme in ki resnično hočejo pomagati.

Že 15 let govorim z Andromedanci o tem, da bi dodali več ljudi na seznam posrednikov (smeh). In kolikor sem seznanjen, bodo v naslednjih letih zares navezali stik z mnogimi novimi. Je pa od vašega izvora odvisno, katera rasa vas bo kontaktirala.

 

Prevod in zapis: Sara Zupan

Ni komentarjev:

Objavite komentar