sreda, 4. maj 2022

KNJIGA ZAPISKI SKULIRANE SLADOSTRASTNICE ŽE V PREDPRODAJI!

Zaradi velikega povpraševanja je roman Zapiski skulirane sladostrastnice že od danes na voljo v predprodaji!

Na kratko o vsebini:

Roman Zapiski skulirane sladostrastnice nadaljuje zgodbo romana Zapiski nore sladostrastnice, ki ga je Sara Zupan izdala leta 2018. Nadaljevanje je bilo napisano takoj za izidom prvega romana, a zaradi raznih zapletov z založbami ni ugledalo svetlobe dneva do danes. Junakinja Živa, ki smo jo v prvem delu spremljali kot študentko književnosti, se v tej knjigi znajde pred novimi, resnejšimi življenjskimi izzivi, je nekoliko starejša in bržkone tudi bolj odrasla. Pa je res? Koliko Emme Bovary je v resnici v njej? Kako lahko ali težko se človek iztrga iz neuporabnih, škodljivih vzorcev obnašanja in delovanja? Tudi v tej knjigi vas čaka nekaj globokih uvidov v psihologijo ženske (pa tudi moškega!), vse skupaj pa dodatno začini nepričakovana “zgodba v zgodbi” iz preteklosti. Kaj potrebuje Živa, da bo končno dosegla svoj mir?

Skratka, po nekoliko težjem branju - moji zadnji knjigi V zajčjo luknjo - vam s tem romanom ponujam nekaj lažjega, svetlejšega, sproščujoče poletno branje. 😉
Knjiga je velikosti A5 in ima 176 strani. Po akcijski ceni 18 €, ki velja do dneva izida (predvidoma 20. maja), jo lahko naročite tukaj: https://www.cajtng.net/.../sara-zupan-zapiski-skulirane.../.

Ni komentarjev:

Objavite komentar