ponedeljek, 22. februar 2021

ANTARKTIKA, TRUMP, VIDENJE NA DALJAVO (JC Kay) - EKSPLOZIVNO!

Objavljeno 14. 1. 2021

(prevod zvočnega zapisa na YouTubu)

 

JC Kay je imela videnje o tem, kar se dogaja na Antarktiki.

Poudarja: če to, o čemer govori, ne resonira z vami, če se ne sklada z vašimi prepričanji, vam tega ni treba sprejeti kot resnico.

JC Kay:

“Živimo v večdimenzionalnem vesolju. Zavedati se moramo, da če se nečesa ne da razložiti v okviru 3D, še ne pomeni, da ni resnično. Vi ste večdimenzionalno bitje, jaz sem večdimenzionalno bitje, celotna realnost je večdimenzionalna. Obstaja veliko paralelnih vesolij, veliko različnih dimenzij, obstajajo drugačna stanja zavesti, ki jih mi ne moremo razumeti, ker jih ne uporabljamo na vsakodnevni bazi v našem 3D svetu.

Videnje na daljavo: ta termin se uporablja bolj v znanstvenem smislu. Določene vojaške operacije z namenom vohunjenja ali dostopanja do težko dostopnih krajev uporabljajo vidce na daljavo. Sama sem izurjena vidka na daljavo, sem jasnovidni medij. Imam prirojeno sposobnost vpogleda v druge dimenzije. Če se na poseben način skoncentriram, lahko na ta način pridobim informacije. Veliko ljudi ima podobne sposobnosti. Intuicija, jasnovidnost - vse to je nekaj povsem naravnega za človeško raso, le da smo mi te sposobnosti blokirali.

V meditativnem stanju sem dosegla spremenjeno stanje zavesti - theta možgansko stanje. Nekatere informacije so prišle tudi kasneje, po meditativnem stanju. Takrat so bile moje oči odprte, a sem kljub temu še naprej imela vizije. Zaupam svojim občutkom in vsi, ki me spremljajo, vedo, da me zaznamujeta integriteta in poštenost do občinstva. Povedala vam bom, kar sem videla. Lahko boste povedano hoteli sprejeti kot 100 % resnico, lahko kot metaforo, simbolično vizijo, kot če bi razlagali sanje, lahko pa zgolj kot mojo bujno domišljijo. Pravzaprav ni pomembno. Vzemite zase tisto, kar lahko.

Ljudje so me štiri mesece prosili, ali bi lahko opravila vizijo Antarktike na daljavo. Vsi videi, ki jih objavljam na svojem kanalu, prihajajo iz čistega notranjega občutka, nikoli ničesar ne načrtujem, vse se porodi spontano.

Trenutno se na področju politike dogaja toliko stvari, da se mi je dozdevalo, da sploh ne sledim več. A hotela sem ostati avtentična, zato sem počakala, da se pojavi tisti moj notranji občutek. Čeprav so me ljudje štiri mesece prosili, je potem prišlo povsem spontano. Bila sem zelo utrujena. Ležala sem na postelji in čutila, da moram meditirati, zaradi sebe, da se sprostim in spočijem. In potem je nenadoma prišla tista nuja. Tisti občutek, ki ga imajo tudi umetniki, ko začutijo, da morajo nujno nekaj naslikati, ali pa pisatelji, pesniki. To je klic, ki vas prisili, da v trenutku ustvarite neko delo. Tega ne znam razložiti. To je energija, ki prihaja neposredno iz vira, to je naša božanska iskra, božje bistvo, ki govori skozi nas. Tega dne se mi je to spet zgodilo. Preverila sem svoje nihalo. Najprej mi je posredovalo besedo “Antarktika”, potem pa še “predsednik Trump”. Beseda Antarktika mi je pravzaprav zvenela v glavi že vsaj pol ure prej.

Pripravila sem si posebno glasbo, ki mi pomaga, da dosežem theta možgansko stanje. Začutila sem, da potrebujem kristale, ki mi bodo pomagali. Da sem lahko dobila informacije, sem morala potovati skozi portale ali črvine. Ko sem vstopila v to stanje zavesti, sem nenadoma pristala na bregu jezera. Tam je bil moj vodnik v astralni obliki (moški jaz, duša dvojčica), ki naj bi me vodil skozi proces. Rekel mi je: “Ti si vidka v tem procesu, jaz pa te ščitim. Kot moška in ženska energija ustvarjava merkabo.” Simbol merkabe je obrnjena piramida znotraj pravilno obrnjene piramide, kar predstavlja moško in žensko kombinacijo. To je zelo pomembno v tem mojem videnju. Stala sem torej na bregu jezera in vprašala: “Kaj počnem tukaj?” Moj vodnik mi je odgovoril: “Skozi portal, ki je tukaj, v tem jezeru, bova šla na Antarktiko.” Nisem vedela, kje sem, v kateri državi je to jezero, sem pa imela občutek, da ni na južni polobli, kjer živim. Čutila sem, da je hladneje, čutila sem severno poloblo. Po njegovem odgovoru je iz vode nenadoma prišlo vesoljsko plovilo. Ni bilo videti trdno, vendar sva ga oba videla priti iz vode. Potem je neki glas rekel: “Na Antarktiko greš. Ni tam, kjer misliš, da je.” Ne vem, čigav glas je bil to, a slišati je bil kot glas lokalnega prebivalca iz tistega kraja. Moj vodnik mi je naročil, naj imam roke v posebnem položaju in naj držim kristal. On je naredil isto, da bi lahko oba potovala skozi portal. Kombinacija moškega in ženskega principa vam omogoči dostop do večjega števila drugih dimenzij; na ta način jih lahko vidite več, kot bi jih, če se tega lotite sami. To je ključ do marsičesa. Temna kabala je skušala v tej realnosti tekmovati z nami. To bo postajalo vse bolj očitno, ko se bom poglabljala v opis svojega videnja Antarktike. Ta izkušnja ni bila samo videnje. Bila je fizična. Čutila sem, kako sem bila potegnjena tja, čutila sem vrtenje. Moje fizično telo je bilo pri miru, znotraj pa sem čutila vrtenje in da sem bila stisnjena skozi črvino. Ko sva z vodnikom skupaj energetsko tvorila merkabo, sem lahko okoli naju videla luči. Tega ne morem opisati drugače kot tako, da je bilo kot v znanstveno-fantastičnem fimu. Čutila sem, da sem bila dobesedno stisnjena skozi, prestavljena pri zelo visoki hitrosti, in v glavi sem slišala: “Potuješ skozi črvino.”

Nenadoma sva pristala v neki sobi. Vprašala sem: “Je to Antarktika?” Slišala sem odgovor: “Ja.” Bila sem v ozadju te sobe, v kotu, in občutek sem imela, da so stene prebarvane v črno. Potem sem se zavedela, da lokacija pravzaprav nima sten, da gre za neskončen prostor, ki je črn. Če bi ga morala opisati kot fizični prostor, bi rekla, da je imel tla, črne stene, ki so bile zgolj videti kot stene, a to niso bile, in bila je luč, ki je svetila na vrata - vsaj videti so bila kot vrata. Videla sem dva predmeta, ki sta stala drug ob drugem, in v glavi sem slišala, da sta to sarkofaga. Celoten prostor mi je dajal občutek antičnega Egipta. In informacije, ki sem jih dobila skozi dve videnji, ki sem ju imela, so mi povedale, da starodavni Egipt ni bil kraj. Bil je časovno obdobje, bil pa je tudi nekakšen model, po katerem je bilo ustvarjeno izvorno stvarstvo. Torej, kraj, od koder smo prišli, je bil videti kot starodavni Egipt. Mi ga imenujemo Egipt, a v resnici to ni. Naša celotna Zemlja, izvorni kreatorji in bitja, ki so ustvarila ta prostor, so bila videti kot starodavni Egipčani. Bodisi da so božanstva bodisi da so le tako oblečena - to ne prihaja iz Egipta, ampak iz časa pred Egiptom. Vse to je v tem videnju izrednega pomena.

V sobi sta bila torej dva sarkofaga. Za njima je stal nekakšen stroj, tehnologija, ki je bila, zelo grobo opisano, videti kot tista naprava za transfuzijo v bolnišnicah, le da je ta naprava vlekla iz sarkofagov nekakšno tekočino. Videla sem svetlobo, ki jo je vleklo ven.” (Gre ji na jok.) “Ne vem, zakaj postajam čustvena. V glavi sem slišala, da je to zavest. In potem sem slišala dva glasova, ki sta prihajala iz sarkofagov, in ta glasova sta mi bila zelo znana, bila sta glasova ljudi, ki ju imam zelo rada, moškega in ženske. Glasova sta govorila: “Pomagaj, pomagaj nama, ujeta sva, pomagaj nama, JC!” Stopila sem naprej, proti sarkofagoma, da bi jima pomagala, a moj vodnik me je potegnil nazaj in mi rekel: “To je past. Ne počni tega, ne hodi blizu. Ni resnično, glasova nista resnična. Poskušajo te potegniti noter. To je past zavesti, poskušajo ujeti tvojo zavest.” Takrat sem spoznala, da tista sarkofaga predstavljata ženskost in moškost, božansko ženskost in božansko moškost. Zavest, ki je tam ujeta, pravzaprav ustvarja matrico. Dve bitji, božanstvi, ki sta tam ujeti in katerih glasova sem slišala, sta Izis in Oziris. Če veste karkoli o temni kabali, naj bodo prostozidarji ali kdorkoli, potem veste, da so obsedeni s tema božanstvoma. Izis, Oziris in Horus. Njihova celotna religija temelji na teh božanstvih. Mi verjamemo, da so satanistična. V resnici niso. ONI so tisti, ki so vse simbole in božanstva naredili temne.

Na vratih je stala neka entiteta ali božanstvo, ki je imela črno masko. Bila je zelo visoka, rekla bi, da približno 2,5 metra. Stala je tam kot paznik ali vojak, pazila je na sarkofaga. Mene ni mogla videti. Verjetno sem zato morala imeti vodnika, svojo moško polovico: v tej obliki sva bila močno zaščitena in naju niso mogli odkriti. To je razlog, zakaj sem morala med celotno meditacijo imeti roke v določenem položaju. Če bi roke spustila, bi prekinila zaščito in celotno videnje. Tista postava je bila videti kot starodavni Egipčan, v moškem telesu, in nekako sem vedela, da je eden od staroegipčanskih bogov ali božanstev. V drugem videnju sem ugotovila, da je bil Anubis. On je torej varoval tista sarkofaga. Dobila sem informacijo, da sta notri Izis in Oziris, božanska ženskost in božanska moškost, ki sta tam ujeti in nadzorovani, na lokaciji po imenu Antarktika, da se lahko ustvarja ta simulacija, matrica, v kateri smo. Razumeti moramo, da ko se božanska ženskost in božanska moškost združita, ustvarita kreacijo. Postaneta kreatorja. Ta sveta kombinacija je tisto, kar ustvarja našo resničnost. V nadaljevanju moje razlage boste razumeli, zakaj morajo imeti ti dve božanstvi v ujetništvu.

Z vodnikom sva nato zapustila ta prostor in šla drugam. Znašla sva se v še eni črni sobi. Spet je bilo videti, kot da ima črne stene, vendar je bil v resnici neskončen prostor, črno prostranstvo. Bila so tla in občutek sem imela, kot da so iz sivega skrilavca ali kamna, trdna kamnita tla. V tej sobi je bilo nekaj, kar je bilo videti kot par tronov, vendar nista bila trona, ampak le zelo velika stola. Bila je nekakšna manjša arena, na eni strani je bil nekakšen okrogel oder, na drugi pa še en par stolov. Naokoli je bila postavljena straža. Videti so bili kot vojaki, vendar z opranimi možgani. Samo stali so tam, niso vedeli, zakaj, bili so kot roboti. Bili so ljudje, oblečeni v uniforme kaki barve. V glavi sem slišala glas, da so kraljeva vojska. Moj vodnik mi je rekel: “Lahko bi bil tam, a na srečo nisem bil vpoklican.” Hotela sem se jim približati, a me je potegnil nazaj in rekel: “Samo opazuj, oglej si, kolikor moreš.” Kar sem videla, je bilo nekakšno politično srečanje, ki je potekalo v veliki tajnosti. Še enkrat sem vprašala: “Je to Antarktika?” Glas mi je odgovoril: “Ja, to je kraj, kjer se svetovni voditelji srečujejo in pogajajo.” Potem sem na eni strani arene videla skupino interdimenzionalnih bitij. Pravim jim “interdimenzionalna”, ker niso nezemeljska. To so bile nekakšne pošasti, ki so bile zelo temne, in ko sem jih videla, mi je postalo slabo. V želodcu sem čutila močno energijo, ki me je silila na bruhanje. Eno od teh bitij sem videla že nekajkrat prej v svojih drugih videnjih na daljavo. To je bil Minotaver. Sedel je na enem od tronov oz. velikih stolov. Lahko sem čutila vročino, ki je prihajala od njega. Bil je resničen. V glavi sem slišala pojasnilo, da Minotaver predstavlja hibride. Naslednje bitje je bil tipičen demon. Ponovno sem slišala, da gre za interdimenzionalno bitje. Videti je bil kot tisti lik iz Vojne zvezd, ki ima rdeč in črn obraz. Imel je rdečo kožo, črna znamenja na obrazu, črne lise okrog oči, rogove, njegova usta pa so bila videti kot črna razpoka, črna luknja, s črnim koničastim jezikom, vse je bilo črno. Tudi njegovi zobje so bili koničasti in na njih je bila kri. Imel je vonj po krvi, bil je grozno, res grozno bitje. Njegove oči so bile nekako zlatenične. Lahko bi rekla zgolj “rumene”, a bile so videti res bolne, zato pravim zlatenične. Čutila sem, da je on odgovoren za vse demonične entitete, demone ali kakorkoli bi poimenovali bitja, ki jih omenjajo tudi Biblija, miti in legende ter ljudska folklora. Ta entiteta je torej predstavljala vsa ta demonska bitja. Naslednje interdimenzionalno bitje, ki sem ga videla, je bil Drakon. Bil je zelo velik in ... ne vem, kako naj opišem njegov obraz. Narisala sem ga. Je humanoiden, ima debel vrat, lahko bi rekla, da je njegov obraz nekako želvji. Njegov nos ni povsem izoblikovan, tako kot pri človeku, namesto njega ima reže, podobno kot pri Mrlakensteinu (Harry Potter), le da je Drakonov obraz bolj oglat in koščen. Ima debelejši vrat in luskasto kožo. Njegove oči so manjše reže in so nekako vsevidne, zelo budno je opazoval vse okrog sebe. Njegova usta so podobna kot pri želvi, prav tako v obliki reže. Namesto ušes je imel samo odprtine, njegova polt pa je bila zelo blede kaki barve. Ni bil zelo humanoidnega videza, a telo je bilo vsekakor podobno človeškemu, in bilo je zelo veliko. Njega sem se najbolj bala. Deloval je zelo zlovešče. Povedano mi je bilo, da je on odgovoren za Sive in za druga interdimenzionalna bitja, za katera mi mislimo, da so nezemljani. On je na čelu vseh teh bitij. Sivi so neke vrste Arhonti (gr. vladarji, poglavarji), ki so poslani naprej kot shape-shifterji (tisti, ki spreminjajo obliko) in se spreminjajo v stvari, ki nas prestrašijo. Lahko se spremenijo v karkoli, v drakone, v duhove, karkoli. To torej počnejo, mi pa mislimo, da imamo nočne more zaradi česa drugega, v resnici pa so oni zadaj. To je njihova naloga in on, Drakon, vse to nadzoruje. Čutila sem, da so tam tudi druge entitete, a ta tri bitja so bila najbolj vidna, najbolj so izstopala. Njihova energija, kot sem jo občutila, mi je povedala, da se hranijo z nami.

Narisala sem hitre skice po spominu.

To je Drakon. V resnici je bil videti manj človeški kot je na moji skici.

To je demon.

V resnici sta bila videti hujša. Veliko, veliko hujša. Na njiju je bilo nekaj krvoželjnega, vampirskega. Ko pomislim na to, imam občutek, da bom bruhala. Te pošasti, te kreature so vse sedele na eni strani, na drugi pa so bili svetovni voditelji, torej ljudje, ki so se pogajali z njimi. Med pomembnimi ljudmi “marionetami”, ki sem jih videla (torej ljudje na visokih položajih, a brez moči) in ki so se pogajali s temnimi entitetami, sta bila predsednik Trump in general Flynn. Vem, da so bili še drugi, a jih nisem mogla videti. Čutila sem njihovo energijo, a sem se osredotočala le na dva ali tri od njih. V glavi sem slišala: “White Star Alliance” (Aliansa Bela zvezda). Torej, formirali so, tako sem slišala, Alianso Bela zvezda. Druga stran so temne entitete, katerih služabniki so pripadniki kabale, Globoke države. Oni so njihove sluge, služabniki najnižjega ranga. Gre za preprosto ločevanje na črne in bele, dualnost. Mogoče iz imena Bela zvezda izhaja tudi poimenovanje Beli klobuki; ne vem.

Rečeno mi je bilo, da oni niso bili tam prisotni fizično. Tam so bili na podoben način kot jaz, na daljavo. Ko sem se spraševala, ali je to res Antarktika, ali so se srečali pod zemljo, ali so to počeli tudi nacisti ... sem v glavi zaslišala glas: “Antarktika ni fizičen kraj, ampak točka srečanj.” Antarktika ni to, kar mislimo, da je. Je notranji prostor. Obstaja zemlja, kamor ljudje mislijo, da gredo, ko gredo na Antarktiko, a to je samo krinka. V resnici gre za mesto srečanja, do katerega je mogoče dostopati s pomočjo tehnologije, naravno pa lahko do njega dostopamo preko videnja na daljavo, astralnih projekcij ipd. Svetovni voditelji do tega kraja dostopajo s tehnologijo, na daljavo, celotna zavest lahko sodeluje, in oni lahko projicirajo holograme samih sebe na tisti prostor, da imajo lahko srečanja, pomembna srečanja v največji tajnosti. Antarktika je torej prostor srečanj. Rečeno mi je bilo, da je Antarktika v bistvu začetek in konec te naše matrice. To je osrednja točka, kjer se matrica začne in konča. Je kontrolna plošča matrice. Prostor, na katerem sem bila, tista arena, je torej energetska točka, kjer se srečajo, pogovarjajo in pogajajo.

Potrebovala sem več seans, da sem lahko zares razumela, kaj se dogaja. Vse informacije sem dobila v enem šusu. Torej, potekala so tudi pogajanja o tem, kdaj bo konec teh naših lockdownov. Kdaj bo torej konec vsega strahu. Dobila sem informacijo, da so nam te entitete vladale kot zasužnjenemu planetu, kar je trajalo mnoga stoletja. Zasužnjili so nas preko različnih tehnologij, ki jih imajo, da bi se lahko hranili z nami. Hranili so se z nami in našimi otroki, preko adrenokroma. Celoten planet je bil za njih kot farma. Planet so prekrili s simulacijo, tako da ga mi ne vidimo takšnega, kot je v resnici, in da so to lahko storili, so morali ujeti božansko ženskost in božansko moškost. Samo tako so lahko ustvarili vso to simulacijo. Oni namreč ne morejo ustvarjati. Te temne entitete nimajo sposobnosti kreiranja. Oni so nasprotno od kreacije. So nasprotno od Boga, božjega Vira. Nimajo tega v sebi, zato se hranijo z nami, ki smo kreatorji - bitja stvarjenja, ki izhajamo neposredno iz Boga. Da so lahko ustvarili so simulacijo, so nam morali ukrasti božansko ženskost in moškost.

Tukaj se mi je vse povezalo. Spoznala sem, da je to razlog, zakaj Globoka država tako časti Bafometa (Baphomet). Z goljufijo poskušajo ustvariti kombinacijo božanske ženskosti in moškosti, merkabo, v eni osebi. Zato je toliko svetovnih voditeljic, ki naj bi bile ženske, a so bile rojene kot moški, ki so spremenili spol. Ali obratno. Oni resnično verjamejo, da obstaja bližnjica do božje kreacije. Zato povsod upodabljajo Bafometa, zato delajo hibride, ki so na pol ženske, na pol moški. Zato so pokvarili naše razumevanje moških in ženskih vlog, zato so uničili družino in vse, kar smo vedeli o sebi, našo povezavo z materjo in zemljo. Vse to so uničili, ker oni ne morejo kreirati. Morali so nas ustaviti pri kreiranju, nam preprečiti, da bi kreirali in da bi razumeli, kdo smo, da bi razumeli svojo božanskost. Ker oni vsega tega nimajo, so te stvari posnemali skozi svoje rituale, ceremonije, skozi ponarejeno ali umetno ustvarjeno ženskost in moškost, merkabo.

Oni so torej poslali na planet svoje sluge, da jim priskrbijo hrano. Država oz. skupina, ki se je pri tem najbolj izkazala, je bila, kot sem slišala na tem srečanju, Kitajska. Njihova komunistična stranka. Oni so bili najboljši pri oskrbovanju teh bitij z vsem, kar hočejo imeti: s hrano, strahom, nadzorom, terorjem. Kitajci so se tako dobro odrezali, da so jih te entitete nagradile. Želim, da razumete - in to je nekaj, kar sem zelo močno občutila -, da čas, kot ga imamo mi v tej matrici - ure, datumi, koledarji, merjenje časa -, NE OBSTAJA. Predsednik Trump in njegova ekipa so se poskušali z njimi pogoditi, da bi izvedeli datum, ko se bo vse to končalo. Datum, čas v našem, človeškem zemeljskem jeziku. Hoteli so izvedeti, kdaj bodo prenehali s tem.

Kitajska je bila tako dobra v zasužnjevanju in nadzorovanju svojih ljudi, v zbiranju otrok in adrenokroma, v trgovanju z ljudmi in organi, ves ta teror, mučenje, hrana za temne entitete ... In za vse to so prejeli nagrado: lokacijo v državi, v katero te entitete nimajo možnosti vstopa in vmešavanja. To je Forbidden City (Prepovedano mesto). To je bila njihova nagrada. Ustvarili so mesto, v katerega je tem entitetam vstop prepovedan. Nič ne more noter, je kot energijska trdnjava. Nobeno interdimenzionalno bitje se ne more nenadoma pojaviti tam in česar koli pokvariti, ne morejo se infiltrirati, ne morejo prisluškovati. Zato se imenuje Prepovedano mesto. Na neki način so sklenili dogovor, češ: “Dobro, damo vam to, če nas boste še naprej oskrbovali z ljudmi.”

Kaj je bil torej cilj Novega svetovnega reda? Kaj so poskušali doseči? Hoteli so razširiti kitajski model po vsem svetu. Hoteli so nas rediti kot živino na farmi. To bi izpeljali z lahkoto, brez kakšnega protiudarca. Vojna, ki smo ji zdaj priča, predstavlja konec vsega tega. Konec suženjstva.

Slišala sem, da se te entitete zdaj poskušajo nenehno pogajati o trajanju lockdownov, hočejo jih podaljšati. Zakaj? Danes sem se vrnila tja. Še enkrat sem si ogledala tisto sobo, v kateri so bila ta bitja. Z njimi je konec. Videla sem, da so dejansko privezana na stole, na katerih sedijo. Zaporniki so. Slišala sem glas v glavi: “Konec je z vami!” In to je bil Trumpov glas. Rekel je še, da imajo neko stvar, in ne bom povedala, kaj je ta stvar. Rekel je: “Mi imamo ta predmet in z vami je konec. Vsepovsod nad nami so plovila, pomoč iz drugih svetov. Po vsem nebu so. Ne morete pobegniti. Z vami in z vašimi služabniki je konec. Nimate se več o čem pogajati. Stvar je zaključena.” To je bil pogovor, ki sem ga slišala. Temne entitete so končno poražene, le ves postopek nekaj časa traja. To je tako kot pri ločitvi, ko veš, kaj se bo zgodilo, odločitev je sprejeta, tvoj bivši partner pa se še kar poskuša pogajati s tabo, a ti na to ne pristaneš, rečeš: ne, končala sva. Točno tako je v tem primeru. Dobri so jim prekinili dotok hrane - ljudi, najsi bodo otroci ali odrasle ženske in moški - prekinili so to verigo in ostali so brez hrane. Ostal jim je samo “loosh” - energija nizkih vibracij: strah, jeza, vse, kar ima nizke vibracije, vse energije, ki nimajo nič opraviti s srečo; podpihovanje strahu, nošenje mask - vse to je hrana za njih, “loosh”.

Videla sem tudi, od kod prihaja Drakon oziroma kaj je njegovo delo. Prestavila sem se  na drugo lokacijo, v ogromno, velikansko jamo, ki je bila polna demoničnih interdimenzionalnih bitij, ki so vsa v Drakonovi pristojnosti. Tam je bilo na tisoče in tisoče teh bitij, ki so kričala in stokala. Bila so zaprta. In stradala so. Pripravljena so bila na odstranitev. On je pregledoval ta prostor in bil je zelo slabe volje, ker je vedel, da je vsega konec. Ko sem to videla, sem izpustila kristal, ki sem ga držala v roki. Koncentracija mi je padla, zmedla sem se. V istem trenutku se je Drakon obrnil in me pogledal. Videl me je. Vodnik mi je hitro rekel: “JC, odidi, takoj!” Nemudoma sva morala oditi, ker me je Drakon imel na piki, hotel me je napasti. Ponovno sem vzpostavila merkabo in se hitro spravila od tam. Spet sem pristala na bregu tistega jezera. To je bil konec prve seanse. A videla sem dovolj.

Lockdowni se torej podaljšujejo samo zato, da oni ne ostanejo brez hrane. Toda ta hrana, ki jo imajo zdaj, je za njih neprimerno slabša od tiste prej. Za primerjavo: prej so jedli “fillet mignon” (= najboljši zrezek), zdaj pa jedo ostanke iz smetnjakov. Hranijo se z vso to negativno energijo, ki jo izločamo ljudje na planetu zaradi lockdownov, strogih ukrepov in kazni ter drugih nebuloz. Sprašujemo se: “Zakaj Trump dopušča, da se to še kar dogaja, zakaj ničesar ne stori?” ZATO, KER JE BIL TAKŠEN DOGOVOR. Tako so se izpogajali. Trenutno stanje bodo vzdrževali samo še toliko časa, dokler teh stvorov ne spravijo s planeta, iz te realnosti, dokler se jih ne znebijo. Potem jim bo prepovedano, da se še kdaj vrnejo, izobčeni bodo, iztrebljeni, izgnani, karkoli že. In ukazali so jim, da svojo tehnologijo vzamejo s sabo in da nas nikoli več ne zasužnjijo. Dobesedno jih držijo za jajca, čakajo samo na pravi trenutek, da zadevo izpeljejo. Z njimi so se pogajali o specifičnem datumu, do katerega mora biti to opravljeno. Slišala sem, da bodo skušali vso stvar zavleči do aprila. Aliansa Bela zvezda jim je povedala, da pomoč iz drugih svetov čaka, da jih odpelje, zato morajo oditi, nimajo druge izbire. Začutila sem, da se bo stanje pred koncem februarja začasno poslabšalo, potem pa bo Aliansa spet prevzela ves nadzor. Skušajo jim priskrbeti dovolj hrane, preden jih odstranijo. Te entitete stradajo. Zato je toliko prepirov in borb med ljudmi, zato je vse kaotično in zato so energije tako gnile. In to nas pripelje do naslednje točke: tisto, kar opazujemo, in tisto, na kar se osredotočamo, tisto ustvarjamo, s svojo zavestjo. Zato je izrednega pomena, da pazimo, na kaj se osredotočamo. Kam usmerjamo svojo energijo in kaj manifestiramo. Temni so izgubili. In s tem ne mislim samo na ljudi. Ljudje so samo najnižji služabniki. Vsi slavni ljudje, filmske zvezde in drugi, ki so vpleteni v to - ki jih je posrkalo v to - oni so NAJNIŽJI OD NAJNIŽJIH služabnikov teh entitet. Resnično najnižji.

Nekaj sem pozabila omeniti. Ko sem bila na tisti lokaciji na Antarktiki, sem šla v še eno drugo sobo. Tudi ta je bila v obliki okrogle ploščadi in v njej so bile polžaste stopnice, ki so vodile na nekakšen podij, na sredi katerega je bila skulptura. Nisem je videla zelo natančno, a sem se je dotaknila in takrat sem slišala glas: “Kontrolna plošča. To je začetek in konec matrice.” Slišala sem tudi, da ta skulptura predstavlja Horusa. Horus je potomec Izis in Ozirisa. Zato je Horusovo oko kar naprej v ospredju, zato se oni vedno fotografirajo z enim prekritim očesom; to predstavlja umetno manifestacijo ujetih božanstev in ustvarjanje simulacije. Simbolizem je za njih ogromnega pomena, povsod ponavljajo svoje simbole, znova in znova: v svojih ritualih, v glasbi, popularni kulturi, simbolizmu enega očesa ... to so vse rituali, ki ohranjajo to matrično kreacijo pri življenju.

Skulptura, ki sem jo videla, je bil torej Horus, ki je predstavljal umetno kreacijo naše realnosti. Na drugi seansi sem videla še eno božanstvo: Seta. To je bog iz egipčanskega panteona. Bil je zelo velik, ogromen, in videti je bil kot predator. Zlovešč, grozeč, z dolgim nosom. Nič dobrega ne pomeni. Bil je ob strani, poleg Drakona.

Antarktika je torej začetek in konec matrice. Povedano v prispodobi: ta bitja imajo nekakšen gumb, na katerega pritisnejo, in tako ustvarijo simulativni konstrukt, ki nas zadržuje zaprte. To so jim odvzeli. Odvzeli so jim ves nadzor in ta je zdaj v rokah svetlih. Približuje se trenutek, ko se bomo znebili teh stvorov in njihove hrane, ki jo SAMI ustvarjamo s svojim strahom, s svojimi maskami. MI USTVARJAMO HRANO ZA NJIH IN MI POVZROČAMO, DA SE LOCKDOWNI ŠE KAR NADALJUJEJO, s svojim načinom, kako se odzivamo na svet okrog sebe. Zato morate nujno prevzeti odgovornost za to, kako vidite svoj svet, zavedati se morate, da je vse to samo igra, film, predstava, ki se mora odigrati. Samo vprašanje časa je, kdaj bodo odšli. Rečeno mi je bilo, da se bo ta mala, mini vojna, ki jo hočejo na vsak način imeti, končala konec februarja, v marcu se bodo stvari začele izboljševati, v aprilu bo še bolje, junija pa bo že vse drugače - imeli bomo nov svet. Popolnoma nov svet. A ti datumi so prevedeni v človeške okvire, ker ti stvori ne poznajo časa. Zato imajo svoje rituale. Z uporabo ritualov, numerologije, astrologije, z vsem tem poskušajo na nek način kalibrirati čas, ga pripeti v to 3D matrico. Oni namreč lahko zaobidejo prostor in čas in počnejo vse mogoče interdimenzionalne stvari. Eno leto za njih ni nič. Zato uporabljajo rituale in tudi svojim služabnikom povedo za njih. Prevzeli so nadzor nad celotno božjo kreacijo, ker sovražijo Boga. ONI hočejo biti kreatorji. Zato so zavzeli ta prelep planet s to prekrasno energijo in čudovitimi kreatorskimi bitji. Prevzeli so vse naše izračune, številke, simbole in jih uporabili za pripenjanje dogodkov ali za manipulacijo naše realnosti v našem časovnem okvirju.

To moje videnje na daljavo je bilo večdimenzionalno in tako ga tudi opisujem. Ni bilo samo 3D. Razumeti morate, da obstajajo druge realnosti, večdimenzionalne realnosti, druga vesolja, druge možnosti eksistence, kamor lahko potuje naša zavest, kjer lahko ustvarimo in manifestiramo stvari pred svojimi očmi, vendar tako, da gremo NOTER, VASE, in ne ven, z vesoljsko ladjo. Vse to obstaja. Resnično je, prav tako kot tla, po katerih hodite. Razumeti morate: ko nam rečejo, da imajo dobri vse pod kontrolo, IMAJO ZARES VSE POD KONTROLO. Imajo nadzor nad matrico in čakajo samo na pravi trenutek, da temne pošljejo stran. V vmesnem času pa se moramo mi, ljudje, zbuditi in prevzeti odgovornost zase, prenehati kar naprej prositi za pomoč, biti suvereni in začeti sprejemati odločitve, ki temeljijo na naši intuiciji, naši integriteti, na našem notranjem občutku o tem, kaj je prav, na občutkih, ki prihajajo iz našega SRCA. To je tisto, kar morate zdaj storiti. Pomagajte svojim soljudem ven iz tega, tako da se odpoveste strahu, podpihovanju strahu in vsem vprašanjem.

Zadnje čase opažam, da so posnetki, ki krožijo po spletu, popolnoma enako negativni kot vse, kar lahko vidimo in slišimo v mainstream medijih. Rekli boste: “Ja, ampak ti posnetki nam prikazujejo resnico!” To že, vendar je to enako slabo kot gledati poročila! Razumite, da ko vas posrkajo negativne informacije, ko ste doma zaprti in gledate video za videom na temo določenega vira hrane za temne entitete, ali pa se pogovarjate o trgovanju z otroki, ko počnete vse to, dodajate svoj prispevek v “loosh”, s katerim se ti stvori hranijo. Razumite, da s tem sodelujete v vsem skupaj, in da se dobesedno dajete temi, da vas posrka. Popolnoma enako, kot če bi gledali mainstream novice ali poslušali poročila o covid številkah. VI ste del tega, VI to soustvarjate. Tisto, na kar se osredotočate, postane vaša realnost. Dojemite to! To je izredno pomembno. Vaša celotna eksistenca je odvisna od tega. Ne čakajte, da se bo pojavila “med-bed” (medicinska postelja) in rešila vaše probleme. Namesto tega sami ustvarite rešitev, ki si jo želite, s svojimi dejanji, s svojim fokusom. Prenehati morate čakati na odrešenika, ki vas bo prišel rešit. Veliko srečo imamo, da obstaja Aliansa in da imamo vso to pomoč iz drugih svetov. Ampak oni niso naši rešitelji. Vse to bi prišlo v vsakem primeru in temni so to vedeli. Vedeli so, da je njihov čas tukaj omejen. A dokler se še vzdržuje njihov obstanek tukaj, morate dojeti, da je treba prenehati s tem, z vsem tem podpihovanjem strahu, spraševanjem o tem, kdo je kaj rekel in kdo ima prav in kdo nima in kam spada Trump in podobno. Nujno je, da prenehate pomagati podaljševati lockdown in jim na ta način dajati hrano. Dojemite to in vaš svet se bo v trenutku spremenil na bolje.

Posnela bom še drugi del tega videa, v katerem bom govorila o Johnu F. Kennedyju Jr.”

 

(145) #76 ANTARCTICA, TRUMP, UNDERWORLD REMOTE VIEW by JC KAY! ☆EXPLOSIVE!☆(Part 1) - YouTube

 

Prevod in zapis: Sara Zupan

Ni komentarjev:

Objavite komentar