torek, 9. februar 2021

Pazimo na svoje misli!

V messenger sem od prijateljice dobila sestavek v hrvaščini, ki se mi zdi tako pomemben, da sem ga prevedla in ga objavljam. To, o čemer govori, je izrednega pomena - in tega se premalo zavedamo! Še vedno se ne zavedamo dovolj, kako zelo pomembne so naše misli! Zavedati se moramo, da smo mi tisti, ki si ustvarimo vse, kar imamo!!

Prenehajmo se bati! Kreirajmo samo še dobro, samo še srečo, ljubezen, zdravje, samo še tisto, kar si globoko in srčno želimo!!

***

Nečesa bi se morali jasno zavedati: temni nimajo moči kreiranja. Uporabljajo naše misli, da lahko ustvarijo tisto, kar želijo. Zato nam nenehno posredujejo posnete prizore nasilja iz različnih delov sveta in različne dokumente o njihovih načrtih za uničenje človeštva, ki jih delimo na omrežjih. Pomislite: zakaj prav zdaj vse to kaplja v javnost? Zato, da nas držijo v strahu, da usmerijo naše misli v želeno smer in da tako mi ustvarimo realnost, ki je njim najbolj všeč. To počnejo preko nas, ker sami nimajo te moči. Zato moramo biti nenehno zavestni in budni, paziti moramo na svoje misli pa tudi na to, kaj delimo na omrežjih. Zdi se nam, da delimo koristne informacije in zbujamo ljudi, v resnici pa smo še vedno vključeni v njihov uničujoči krog! Osredotočimo se na to, kar želimo doseči - na tem naj bo naš fokus! Poskusimo vsaj en dan ne deliti grozodejstev, prizorov z mučenimi otroki, živalmi, prizorov sistemskega nasilja nad nemočnimi in starejšimi ljudmi, in še posebej ne prizorov cepljenja. Vse to je njihov načrt. Oni računajo na to, da bomo tekmovali, kdo bo prvi objavil neko novico, ker gre za psihologijo, da “vidimo, kaj nas čaka”. S tem krepijo naš strah, mi pa ustvarimo, česar se bojimo, in tako prav tisto vnesemo v našo realnost. Tukaj je primer: ljudem ponudijo 20 €, da čakajo v vrsti za cepiva. Nekdo to posname in takoj objavi na Facebooku, ostali pa posnetek delimo. To počnejo iz dveh razlogov: prvi je ustvariti vtis, da ljudje komaj čakajo, da prejmejo cepivo (kar ni res, ker če bi bilo, jim ne bi bilo treba plačati), in drugi je, da mi te video posnetke množično gledamo na omrežjih in tako prejemamo podzavestna sporočila, ki se vtiskujejo v našo podzavest, in točno to privlačimo. Poskrbimo, da teh prizorov ne bomo imeli več pred očmi - veliko bolje se bomo počutili! Naj to postane naša praksa. Budni smo, vendar moramo dvigniti zavest, prepoznati njihovo manipulacijo in jim tako odvzeti moč ustvarjanja. Brez nas je z njimi konec! In to je tisto, kar hočemo! Tiskajte plakate, delite jih, fotografirajte in objavljajte na Facebooku, pogovarjajte se z ljudmi, širite informacije. Oblikujte odbore v mestih. Objavljajte odločitve, ki smo jih sprejeli. Na to se moramo osredotočiti. Preselimo se v tisto lepo prihodnost, ki smo jo s temi odločitvami izbrali in zanjo glasovali! Ko se osredotočimo na to, kar hočemo - bo točno to prišlo k nam! #NarodBezPolitičara

Ni komentarjev:

Objavite komentar