petek, 5. februar 2021

PREDSTAVITEV RAVNE ZEMLJE (“A FLAT EARTH PRESENTATION”, avtor: theTRUman, objavljeno 18. 4. 2019, YouTube: (123) A FLAT EARTH PRESENTATION ⁴ᴷ [MUST-SEE & SHARE!] - YouTube)

2. DEL

Skočimo malo na področje astrologije. Astrologija je tista, katere ime se konča na -logija, in ne astronomija. Prepričali so vas, da je astronomija prava znanost, astrologija pa zgolj neka psevdo-znanost. V resnici je obratno, astrologija je prava znanost. Elita, ki prakticira okultizem in poseduje posvečeno znanje, se dobro zaveda, da je astrologija izredno pomembna veda in resnična znanost. Sonce, luna in zvezde so luči na nebu, ki oddajajo energijo, frekvenco in vibracijo. “Če želite razumeti Vesolje, razmišljajte o energiji, frekvenci in vibraciji,” je rekel Nikola Tesla. Te energije in frekvence vplivajo na človeška bitja in njihova čustva. Prvi znak zodiaka je oven, ki se začne 21. marca. To bi praviloma moral biti tudi prvi dan leta. Leto bi se moralo začeti spomladi, v času rasti in rojevanja novega življenja. Po julijanskem in gregorijanskem koledarju se novo leto začne 1. januarja, po hebrejskem koledarju pa se začne septembra, torej popolnoma nasprotno kot bi bilo pravilno - v marcu.

V Genezi jasno piše, da je Bog ločil noč od dneva, temo od svetlobe. Beseda “dan” ima lahko dva pomena: lahko pomeni 24 ur, kolikor traja en solarni dan, lahko pa označuje samo svetli del dneva in se tako loči od ur, ko je tema. Tako imamo: 1. dan, 2. večer, 3. noč in 4. jutro. Dan se torej začne z dnevom, takrat, ko pride svetloba. Mar ni v resnici mnogo bolj smiselno, da se dan začne z dnevom, in ne ponoči? Vse, kar poznamo, temelji na nasprotnem od resnice. Namesto da bi se novo leto začelo spomladi, ko se vse na novo rojeva, se začne pozimi, in namesto da bi se dan začel z dnevom, ko je svetlo, se začenja ponoči, ko je tema.

Kreacija je popolna. Vse je bilo ustvarjeno, nič ni kar nastalo iz niča. Tudi mi smo bili ustvarjeni. Berite Biblijo, zaupajte svojim čutom, svojim občutkom, prosite Boga za odgovore in dobili jih boste.

Poglejmo si, kako zemljina svetila - sonce, luna in zvezde - krožijo po firmamentu nad nami. Sonce potrebuje 24 ur, da obkroži ravno zemljo. Njegovi krogi se večajo in manjšajo, odvisno od letnega časa. V času spomladanskega in jesenskega enakonočja (marca in septembra) kroži nad ekvatorjem, od 21. decembra do 22. januarja kroži nad kozorogovim povratnikom (največji krogi), od 21. junija do 22. julija pa nad rakovim povratnikom (najmanjši krogi).


Luna prav tako kroži nad Zemljo, le da nekoliko počasneje kot Sonce. Luna potrebuje 24 ur in 50 minut, da obkroži ravno zemljo. Temu rečemo lunarni dan. Sonce torej za 360-stopinjski krog potrebuje 24 ur, kar je 15 stopinj na uro, luna pa 24 ur in 50 minut, kar pomeni 14,5 stopinje na uro. Luna tako v primerjavi s Soncem izgubi 12 stopinj na dan. In ta izguba je vzrok za nastanek lunarnih faz.

Pri zvezdah je čas, ki ga potrebujejo, da obkrožijo Zemljo, malce krajši. Tako imenovan zvezdni dan traja 23 ur in 56 minut. Je torej za 4 minute krajši od časa, ki ga potrebuje Sonce, da obkroži Zemljo, in te 4 minute so enake 1 stopinji. Zvezde torej vsak dan krožijo okoli Severnice, a ker so pri tem nekoliko hitrejše kot Sonce, pridobijo 1 stopinjo na dan, kar je razlog, da se komaj opazno premikajo. Če gledate v nebo vsak dan ob isti uri, boste opazili, da niso vsak dan na istem mestu, ker se vsak dan premaknejo za 1 stopinjo. Če si na primer pogledamo ozvezdje Veliki voz, lahko vidimo, da kroži okoli zvezde Severnice, pri čemer se vsak dan premakne za približno 1 stopinjo. V enem letu Severnico obkroži.


To je pot, ki jo Veliki voz opravi v enem letu, ko kroži okoli zvezde Severnice. Ta se nikoli ne premika. In simbol, ki ga pri tem oriše, je starodavni simbol, imenovan svastika.


Ta starodavni simbol, ki ga dobro poznamo in vemo tudi, kdo ga je zlorabil, označuje štiri letne čase.

Če si pogledamo pobliže zemljevid ravne Zemlje, vidimo, da je severni pol lociran točno v središču. Če je torej sever središče, v kateri smeri je jug? Odgovor je: v vse smeri, nasprotne od severa, torej na celotnem zunanjem obroču Zemlje.


Vedeti je treba, da določanje smeri neba vedno izhaja iz tega, kje je sever. Tako delujejo kompasi. Če hočemo na ravni Zemlji iti v smer zahod, moramo tako krožiti v smeri urnega kazalca, če hočemo na vzhod, pa v nasprotni smeri. V obeh primerih moramo krožiti okoli magnetičnega severnega pola. In tako dejansko obkrožimo svet. Zato ni mogoče obkrožiti Zemlje v smeri od severa proti jugu. Ko enkrat dosežete center, sever, greste naprej, spet proti jugu, in nikoli ne boste prišli na “spodnjo” stran krogle, ker ni krogla.

Na spletu je veliko trolov, ki skušajo spodnesti teorijo o ravni zemlji s pomočjo različnih neresničnih “dokazov”. Nekateri ne razumejo smeri neba na ravni zemlji. Dejstvo je, da kjerkoli na Zemlji se nahajate, če greste v smeri juga, torej v nasprotni smeri od severa, boste prišli na Antarktiko.

Zemlja ni krogla. Voda se ne more ukriviti. Voda ne more biti prilepljena na zunanjo stran krogle. Horizont ni ukrivljen, ampak raven. Vidim, da se ljudje prebujajo in spoznavajo ta dejstva. Povsem mogoče je, da bodo v naslednjih nekaj letih MSM mediji javno priznali, da je Zemlja ravna.

Zemljevid ravne Zemlje - logo organizacije WHO

Mogoče je nevednost res blaženost. Toda v znanju je moč. Razlog, zakaj nam neprestano lažejo, je v tem, ker nočejo, da bi imeli znanje, ker bi tako dobili moč. Moč imajo oni zase. Zato pod nobenim pogojem nočejo, da bi izvedeli resnico. Ko sem določenim ljudem na Facebooku hotel dopovedati, da NASA laže, da nismo nikoli bili na Luni, da imajo samo ponarejene fotografije in posnetke, da je vse to prevara, so me napadli z besedami, da sem teoretik zarote, da naj se ubijem, naj se ne razmnožujem, da ne bo na svetu še več tako neumnih ljudi, in še marsikaj hujšega. Tako hudo je namreč. Niti z besedico niso omenili NASE, temveč so direktno napadli mene osebno, mojo inteligenco, me žalili in poniževali. Vse, kar so mi imeli povedati, je bilo predprogramirano, nobenih izvirnih misli ni bilo, ki bi prišle iz njih samih. Namesto da bi odprli oči in si razširili obzorja, namesto da bi začeli razmišljati z lastno glavo in skušali odkriti resnico, so zgolj napadli mene osebno. Nekaj najtežjega na svetu je pripraviti ljudi do tega, da odprejo oči in spregledajo resnico. Temu se upirajo na vse kriplje in se borijo do nezavesti, na življenje in smrt, samo da bi ostali v svoji blaženi nevednosti. V Bibliji piše: ljudje bodo imeli oči, a ne bodo videli. Piše tudi, da je vsa modrost sveta pred Bogom navaden ništrc. Vse, za kar mislite, da je resnično, je v bistvu točno nasprotno od resnice. Ko poveš ljudem strašno resnico, moraš biti pripravljen na najhujše možne reakcije. Temu lahko rečemo kognitivna disonanca ali kakor koli drugače, dejstvo je, da ljudje trmasto zavračajo resnico, kadar je nočejo videti. Namesto tega se bodo borili s tabo do onemoglosti, čeprav je vse, kar želiš od njih, zgolj to, da bi sneli rožnata očala in videli svet okoli sebe takšen, kot je v resnici. Kajti čeprav jim je v njihovi nevednosti udobno, to ni sprejemljiv način življenja. Zato: prenehajte se upirati resnici, prenehajte se boriti in prepirati z vsakomer, ki vam hoče povedati resnico, in poglejte že enkrat na svet s pravimi očmi. Bolje vam bo, srečnejši boste. In ko se enkrat odklopite iz matrice, ne boste mogli več nazaj, tega niti ne boste hoteli.

Sonce nad Zemljo kroži v obliki spirale. To je tisto, kar ustvarja letne čase, daljše in krajše dneve, dan in noč. Heliocentrični model je napačen, zaradi več nesmiselnih trditev. Prva je ta, da vsi planeti krožijo okrog Sonca, druga pa, da se naše Sonce in naš celotni sončni sistem prav tako gibljeta skozi vesolje, in to s hitrostjo 70.000 km/h. Torej, Zemlja kroži okoli Sonca IN Sonce drvi skozi vesolje s hitrostjo 70.000 km/h! Zvezda Severnica pa se nikoli ne premakne z mesta. Ampak to je znanost. Sonce je kot komet, ki vleče za sabo planete, ti pa v spirali krožijo okoli njega, in vse to se dogaja pri nepredstavljivi hitrosti. Temu lahko rečemo “vortex”, lahko pa rečemo preprosto BEDARIJA. Uporabite svoje možgane, pozabite, kar ste se naučili. Ko nas učijo o teh stvareh, jih vedno skušajo narediti čim bolj zapletene, čim bolj kompleksne. Nobenega smisla ni v njih. A mi jih vseeno sprejmemo, ne glede na to, kako nesmiselne so. Vprašajte se: kako lahko voda, oceani ostanejo na zunanji strani krogle in se ne razlijejo? Potopite žogo v vodo. Kaj se zgodi? Voda se razlije čez žogo. Seveda so vas naučili, da je odgovor na to vprašanje gravitacija. Voda se ne razlije z zemeljske oble zaradi delovanja privlačne sile gravitacije. Toda kaj je sploh gravitacija? Je gravitacija resnična? Kaj nas v resnici privlači k tlom? To je GOSTOTA. Zakaj led plava na vodi? Zato, ker je voda gostejša od ledu. Zakaj se vroč zrak dviguje navzgor? Zato, ker je hladen zrak gostejši od vročega. Zakaj se helij dviguje? Ker je redkejši od kisika. Zakaj jabolko, trdna snov, pade z drevesa na tla? Zato, ker je gostejše od zraka. TO je gravitacija. Dopovedujejo vam, da gravitacija priklepa vodo na Zemljo, medtem ko ta kroži okoli Sonca in hkrati drvi s hitrostjo 70.000 km/h skozi vesolje. Ampak vi tega ne čutite. Lahko greste ven in vidite, da je vse mirno, da se popolnoma nič ne premika. Toda to je gravitacija: ne morete je čutiti in oni je ne morejo dokazati. Gravitacija je njihov odgovor na VSE. Če mene vprašate, je znanost njihova religija in gravitacija je njihov bog. Kadarkoli nečesa ne morejo dokazati, rečejo: gravitacija. Kaj pa Bog? Meni to zveni precej bolj smiselno. Boga lahko dokažemo. Poglejte to zlato spiralo.



Okrogla Zemlja je iluzija. Če bi bili vi tisti, ki upravljajo s svetom, in bi odkrili, da je Zemlja ravna in da Bog obstaja in bi bili edini na svetu, ki bi imeli te informacije - bi jih preprosto delili z drugimi? Ali pa jih uporabili za nadzor nad njimi? In če bi hoteli odstraniti Boga iz človeške družbe in sami postati bog, bi ljudem rekli, da je Zemlja krogla, ki drvi skozi neskončno vesolje, vesolje, ki je tako veliko, da je naš mali obstoj na Zemlji popolnoma nepomemben in nesmiseln. Hočejo, da verjamete, da ste NIČ. Da je Zemlja le kozmična nesreča, da je bilo vse ustvarjeno v velikem poku, ko je NIČ eksplodiral in postal VSE. Znanost vas uči, da smo nastali iz niča. Vera pa vam govori, da smo prišli od Boga. Vera pravi, da je Bog ustvaril človeka. Znanost pa trdi, da je človek izumil Boga. Znanost pravi, da je človek izšel iz smrti. Kreacija pa pravi, da je človek tisti, ki je na Zemljo prinesel smrt. Znanost je popolno nasprotje kreacije in resnice.

Prevod: Sara Zupan

Ni komentarjev:

Objavite komentar