petek, 8. januar 2021

KDO SO ILUMINATI?

Če mogoče še ne veste, da obstaja skupina "izbrancev", ki si lastijo večino bogastva tega planeta in ki imajo lovke povsod, je zdaj skrajni čas, da se informirate o tem. To so nesramno bogati vplivneži, ki imajo v rokah praktično vse niti na odru v tej več tisočletni predstavi. "Iluminati" naj bi pomenilo "razsvetljeni", čeprav sama v tem, da si podrediš celoten svet in si vse nagrabiš le zase, ne vidim prav nič razsvetljenega. A menda se tako imenujejo po Luciferju, padlem nosilcu luči, torej so častilci Luciferja. Iz njihove talilnice razsvetljenih idej prihaja tudi tako imenovani Novi svetovni red, New World Order.

Iluminati - tudi globalna elita, satanistična elita in Kabala, kabalisti - so infiltrirani v vse svetovne vlade. Gre za tajne združbe, ki seveda potrebujejo temo, da lahko delujejo. Prav zaradi tega večina ljudi ne ve nič o teh stvareh, če pa kdaj kdo kaj omeni, se mu drugi posmehujejo, češ da ima blodnje in da je teoretik zarote. Vse to je voda na mlin tistih na vrhu. Kajti, dokler ljudje ne vedo za njihov obstoj, se tudi ne morejo braniti pred njihovo manipulacijo. Skrivne združbe niso nič novega. Že prostozidarji so delovali za zaprtimi vrati in mnoge generacije učili skrivnih znanj. Tako kot hidra, večglava mitska pošast, imajo veliko glav, veliko imen, a eno in edino verovanje: da sta moč in nadvlada privilegij peščice izbrancev.

Nekje sem zasledila, da je Mike Lofgren, nekdanji član ameriškega kongresa, pojasnil, da v ZDA obstajata dve vladi: "vidna" vlada v Washingtonu DC in "senčna" vlada ali, z drugo besedo, Globoka država. Gre za državo v državi, ki, čeprav je skrivna, deluje vsem na očeh in pri svetlobi dneva. In jasno je, da ima ta država v državi lovke po celotnem svetu in ne le v ZDA.

Zametke današnjih Iluminatov naj bi predstavljali Bavarski Iluminati, skrivna združba, ki je delovala med letoma 1776 in 1785, v času, ko so bile ustanovljene tudi Združene države Amerike. Število članov skupine naj ne bi bilo nikoli večje od 2500. Pripadniki Iluminatov so se lahko pridružili tudi prostozidarskim ložam. Pravzaprav je zaradi infiltracije in združevanja, ki sta ves čas potekala med njimi, med tema dvema skupinama težko ločiti. Delijo si tudi simbol, ki jih predstavlja: vsevidno oko v trikotniku. Ameriški predsednik Woodrow Wilson je pred stotimi leti izjavil: "Postali smo ena najbolj popolno kontroliranih vlad v civiliziranem svetu - to ni več država svobodnega mišljenja in glasov večine, temveč država, ki jo vodita mnenje in prisila majhne skupine vladajočih."

Glavno orožje vladajočih elit je in je vedno bil - strah. Na tem planetu obstajata dve temeljni sili, dve čustvi, ki obvladujeta in motivirata človeška bitja in iz katerih izhajajo vsa ostala čustva: STRAH in LJUBEZEN. Glede na splošno stanje, v katerem smo, in glede na vse, kar se z nami dogaja, lahko dobro vidimo, da nam veliko večino časa vlada tisto prvo. Ali, bolje rečeno: tisti, ki nam vladajo, zelo dobro vedo, s čim nas lahko držijo v šahu. Tu je neskončen, večno ponavljajoč se in celo rastoč strah srednjih in nižjih razredov, da ne bodo zmogli plačati davkov in računov. Tu je strah pred boleznimi, starimi in novimi, ki ga ne pozabijo podpihovati sleherno sezono, za vsak slučaj pa vsake toliko dodajo še kakšno novo bolezen - da se slučajno ne bi preveč sprostili. In seveda strah pred staranjem, ki nam je prikazano kot nekaj neizogibnega, predvsem pa sramotnega - zato nas pridno bombardirajo s fotografijami in posnetki mladih, lepih in zdravih teles. Zraven nas obilno pitajo z umetno procesirano, s kemikalijami, škropivi in hormoni zastrupljeno "hrano", nas vabijo v priljubljeni McDonald’s, in ko smo že do obisti zafrustrirani, ker nismo tako zdravi, vitki in lepi kot vsa tista božanska telesa v revijah in na televiziji, nam ponudijo "rešitev": farmacijo. "Zdravila" za vse naše umetno povzročene bolezni in cepiva za bolezni, ki bi že zdavnaj izginile, če jih ne bi oživljali s cepivi. In potem smo, vsaj začasno, pomirjeni, ker nam je bolje in se lahko naprej nažiramo s hrano, ki to ni, pred tv ekranom, ki nam diktira, kaj moramo početi in kaj moramo misliti.

Bitja, ki so popolnoma izgubila stik s sabo in drug z drugim, so lahka tarča. Zastrašiti jih in jih držati v strahu je nekaj najlažjega na svetu. In kako to počnejo? Na kakšne načine se trudijo, da se ne bi zbudili in se zavedeli svoje resnične moči?

1. MEDIJI. Najbolj učinkovit način programiranja. Vse od risank do pop glasbe in novic na glavnih televizijah - vse prežema agenda strahu. Subtilno podzavestno programiranje, ki ga izvajajo mediji, nas dela prestrašene, zaskrbljene in bolne.

2. FARMACIJA IN HRANA. Gensko spremenjena živila, sladkor, kemikalije v hrani, prehranjevanje z živalskimi trupli - vse to je del dolgoročnega načrta za oslabitev in uničenje človeštva. V pitno vodo in v zobno pasto dodajajo fluor, kemikalijo, ki blokira žlezo češeriko, ki je odgovorna za delovanje tretjega očesa. S tem poskrbijo, da ne moremo doseči višjih stanj zavesti in odkleniti svojih nadčutnih sposobnosti.

3. IZOBRAŽEVALNI SISTEM. Ne spodbuja in nikoli ni spodbujal neodvisnega mišljenja, namesto tega ustvarja pokorne sledilce. Sužnje. Otroci, ki ne zmorejo več ur sedeti pri miru, so označeni za neprilagojene, avtistične, hiperaktivne in dobijo “zdravila” - droge. Že v najbolj ranih letih. Sodobne šole in univerze so kompleksen sistem za pranje možganov, ki otroke in mlade uči le tisto, za kar hočejo, da verjamemo, da je resnično. William Tompkins: "Vsaka šola na tem planetu uči laži. Celoten izobraževalni sistem temelji na lažeh. Vse, kar poznamo, je laž: astronomija, matematika, tehnološke zmožnosti in zgodovina." Lažejo nam o tem, kaj svet v resnici je. In ker tem lažem verjamemo, smo programirani glede tega, kaj moramo verjeti, in ne zmoremo videti onstran okvirjev, ki so nam jih vsilili.

4. ZNANOST IN TEHNOLOGIJA. Vlade uporabljajo znanstvene inovacije, ki jih financira satanistična elita kot sredstva svoje moči. Kakšen doseg ima njihova kontrola in kako velika je njihova moč, nam pokaže že naslednje dejstvo: vsak tehnološki dosežek v zadnjem stoletju škoduje okolju in ruši naravno ravnovesje. Nikola Tesla je ustvaril briljantne inovacije, ki bi nam vsem podarile popolno svobodo. Njegove vizije so bile tako daljnosežne in napredne, da bi svetu in človeštvu povrnile vse, kar nam je že v temeljih pripadalo. Vendar so nam bili njegovi čudoviti izumi odvzeti, ker so resno ogrožali vzdrževanje kontrole in kopičenje bogastva elite. Na enak način so zatrli tudi tehnološke izume vseh drugih velikih mislecev, s katerimi bi se lahko naš svet in življenje močno izboljšala. Tako so nam kontinuirano onemogočali vsakršno rast in razvoj ter čedalje huje zatirali svobodo misli in duha.

5. DENARNI SISTEM. Elita je ustvarila docela izkoriščano družbo, v kateri ljudje živijo v dolgovih in so prisiljeni opravljati dela, ki jim izpijejo vso življenjsko energijo. Ljudje smo postali sužnji denarja in kronično odvisni od raznih ustanov, ki naj bi nas rešile s posojili, krediti in podobnim. Medtem ko se globalna elita koplje v bogastvu, se srednji razred pogreza v vedno večje dolgove, da sploh lahko preživi.

6. RELIGIJA. Medtem ko znanost zapira naš um, religija blokira vse poti k resničnemu bogu. Različni sistemi verovanja nam močno omejujejo dostop do prave duhovnosti in resnice. S pomočjo znanosti in religije je satanistična elita ustvarila nekakšne leče, skozi katere gledamo na svet. S tem so si zagotovili, da nikoli ne prestopimo začrtanih meja svojih zaznav. (Če pa si kdo vseeno drzne to storiti, je nemudoma diskreditiran, označen za "teoretika zarote" in sistematično zatrt. Pri tem ni treba sistemu niti s prstom migniti. Tisti, ki zatrejo takšnega "prestopnika", so običajno kar njegovi soljudje, ker ga imajo za norega in morda celo nevarnega, saj ruši njihovo lažno ravnovesje.) Njihovo glavno orožje je kontrola nad našo sposobnostjo ustvarjanja. Nadzirajo naše sposobnosti kreativnega mišljenja, sanjanja in manifestiranja ter sistemsko uničujejo naše samozaupanje in poznavanje samih sebe. Z vsem tem so v nas zasadili trdno prepričanje, da nimamo nadzora nad lastno realnostjo. Ko se v polnosti zavemo, da je čisto vse, kar mislimo in čutimo, njihov program, lahko odstremo tančico s svojih oči, se opolnomočimo in ponovno prebudimo svoje speče notranje moči.

Že George Orwell je opozarjal: "Najbolj učinkovit način, da uničiš ljudi, je, da zanikaš in jim onemogočiš razumevanje njihove lastne zgodovine." Šole in fakultete učijo lažno zgodovino in ljudje z najvišjimi strokovnimi nazivi niso nujno tudi najbolj izobraženi, ampak so, žal, le najmočneje programirani. Mnogo preveč je izkrivljenih, neresničnih podatkov, cenzure in zatiranja svobodne, kritične misli. V ozadju vsega je obsežen, zloben načrt poneumljanja celotne družbe z namenom ohranjanja popolne kontrole nad množicami.

Vedno so obstajali posamezniki, ki so krojili svet izključno glede na svoje želje, pohlep in pogoltnost, moč in oblast. Kje so? Kje se skriva ta vsemogočna peščica, ki vodi našo civilizacijo? Se nam bo uspelo izviti iz njihovih krempljev?

Ne pozabimo, da je Orwell rekel tudi: "V času največjih prevar je povedati resnico revolucionarno dejanje."











Ni komentarjev:

Objavite komentar