ponedeljek, 4. januar 2021

MEDIJI, PLAČALI BOSTE

O, kako boste plačali! Za vse nemarne laži, ki nam jih trobite brez kančka vesti, dan za dnem, ne samo zadnje leto, ampak že dolga leta, desetletja. Se sploh zavedate, kakšen zločin je to? Takole lagati ljudem? Tako dolgo, tako brezsramno? Ljudje vam ZAUPAJO. Ljudje vam verjamejo. Mislijo, da jim želite dobro, da ste tako rekoč podaljšana roka resnice in pravice. Mislijo, da je vaša naloga, da širite resnico. Vi pa počnete točno nasprotno od tega. Se zavedate, kakšne posledice bo to imelo za vas? Z vami je KONEC. Morda to v tem trenutku še ni vidno, a počakajmo vsi skupaj le še malo, in videli bomo... Videli bomo naravnost veličastno, neponovljivo sesutje in dokončno uničenje vseh svetovnih medijev.

Zato ker resnica vedno zmaga, veste. Laž lahko vlada nekaj časa, a ne za vedno. Na koncu vedno zmaga resnica. In za vse storjene grehe je treba plačati. Čim hujši so, tem bolj mastno je treba plačati. In vi boste plačali, o, kako mastno boste plačali. Ker lažete ljudem, ker manipulirate z njimi. In ko človek enkrat spregleda vašo odvratno manipulacijo, se mu začne obračati želodec.

Sama, če sem iskrena, že dolga leta bruham ob tem, kar počnejo vsako zimo. "Začela se je sezona gripe, bla-bla-bla. Zbolelo je že toliko in toliko ljudi, pričakuje se, da jih bo zbolelo še toliko in toliko. Bla-bla. Cepivo proti gripi, prvi, drugi val, bla-bla-bla." Itn. (No, letos je sicer gripa čudežno izginila, ste opazili? Ampak pustimo zdaj to.) Ob teh njihovih vsakoletnih projekcijah, ki so tako PROZORNE, ko jih enkrat vidiš, se mi bruha do onemoglosti. Kako slep moraš biti, da ne vidiš, kaj počnejo? DIKTIRAJO nam, da moramo zboleti. In tudi, KDAJ moramo zboleti. In mi, uboga, nemočna in poslušna bitja, ki sveto verjamemo, da vedno rabimo nekoga, da bdi nad nami in nam govori, kako moramo živeti in kaj moramo početi in misliti, nekoga, ki nam želi SAMO NAJBOLJŠE in nam ne bi nikoli, res nikoli želel nič slabega - mi poslušno zbolimo, točno takrat, ko so nam rekli, da je treba zboleti. In to sploh ni težko - saj ob vsej tej hrani in "hrani", ki nam jo prodajajo, in ob vsem strahu, s katerim nas konstantno šopajo, smo res težko zdravi. Sploh ne vidimo, kako je vse, ampak res VSE napeljano tako, da NE BI BILI ZDRAVI. In potem, ker v njihovo dobronamernost in ljubečnost res brezpogojno verjamemo, se gremo še cepit, ker pravijo, da je to dobro za nas, da je celo nujno in povsem varno. Seveda, zelo varno in koristno je, da si pustiš vbrizgati v telo najhujše strupe z dodatkom najbolj nemogočih sestavin, kot so celice živalskih in človeških zarodkov, živalskih notranjih organov, kemikalij, kot je formaldehid itd. (In, pazite, cepiva zagovarjajo celo vegani! In pri tem še naprej trdijo, da SO vegani!) In njihova misija neskončnega uničevanja človeštva - fizičnega in psihičnega - je tako uspešno izpolnjena. Vedno znova, vsako leto znova. Ja, psihologijo zelo dobro obvladajo. Srhljivo dobro. Vsaj glede tega bi se lahko malo zgledovali po njih, v svoje dobro.

Mediji so najboljše, najpopolnejše in najučinkovitejše orodje manipulacije z ljudmi. In to velja za vse, pa naj bodo velike ali majhne ribe. Če vzamem za primer naš lokalni radio. Dolgo sem ga rada poslušala. Za televizijo mi je vseeno, gledam jo zelo malo, sploh pa nikoli, res nikoli ne gledam poročil. Ampak radio je druga stvar - rada ga poslušam preprosto zato, ker rada poslušam glasbo. Iz tega razloga ne maram radijskih postaj, kjer ni veliko glasbe. Naš lokalni radio pa je glede tega vedno izstopal - od nekdaj so vrteli veliko glasbe, in to dobre glasbe. Toda zdaj, v zadnjem letu, me je tudi ta radio razočaral. Eh, kaj razočaral - na KOZLANJE mi gre. V podpihovanju k0r0na-prevare namreč prav nič ne zaostaja za drugimi. Niti malo. Ob lažeh, ki jih nesramno trosi vsako uro - ja, vsako uro, pri poročilih - me grabi bes. Laž na laž na laž. "Z rednim testiranjem bomo PRAV GOTOVO preprečili nadaljnje širjenje NOVEGA k0r0nav..." Jaaa, prav gotovo, seveda!! Tudi vi boste plačali za svoje laži, o, pa še kako! In, nekaj mi res ni jasno: se tega RES ne zavedate?? Vas ni popolnoma nič sram, ko dan za dnem, že toliko mesecev, uro za uro ponavljate laž za lažjo? Kje imate vest, kje imate moralo, etiko, kako lahko to mirno počnete še kar naprej in naprej in naprej?? Ne razumem, res ne.

Sicer pa me prav briga za vas, za vas vse. Poglavitno je, da boste dobili svoje, in to kmalu. Plačali boste. Laž ostane laž, pa četudi vsi verjamejo vanjo. In resnica je vedno resnica, pa četudi nihče ne verjame vanjo. Resnica in pravica vedno zmagata in tako bo tudi tokrat. Z vašim manipuliranjem bo nepreklicno konec. O, kako vroče čakam na ta dan. Gledala bom vaš propad in ploskala in vriskala zraven. Ko bodo vaše lažnive troblje končno utihnile, bo resnica dobila svoj glas. Končno jo bomo slišali VSI. Čas je.











Ni komentarjev:

Objavite komentar