petek, 29. januar 2021

PRIČEVANJA ŽRTEV IN OČIVIDCEV SATANISTIČNIH RITUALOV ŽRTVOVANJA OTROK, 7. del

RICHARD KERR (Irska)

Kot najstnik je bil žrtev trgovine z ljudmi, "VIP pedofilskega ringa" z zelo visokimi člani. Bil je seksualni objekt, deček-igračka. V zvezi s to zadevo je, kot precej tipično omeni novinarka na posnetku, ki sem ga poslušala, nastal cel kup "teorij zarot". A Richard Kerr vztraja, da je VIP pedofilski krog zares obstajal in da je čas, da resnica pride na dan. Vpleteni so bili politiki in drugi ljudje z visoko stopnjo vpliva in moči.

Njegova zgodba se je začela v Belfastu v sedemdesetih letih v deškem domu Kincora, v katerem je bival od petega leta. Pri štirinajstih je bil skupaj s še dvema fantoma prodan trgovini z ljudmi. Zlorabljalo jih je več moških. Leta 1977, ko je imel petnajst let, je bil poslan v Liverpool, kjer ga je neki moški zlorabil, nato je bil prepeljan v Manchester in kasneje v London, kjer je bil v nekem hotelu prisiljen imeti spolne odnose z več moškimi. Nikamor ni mogel pobegniti, oni so bili odgovorni zanj. Iz njega so naredili moško prostitutko. Boleče spomine je dolgo skušal blokirati. Še vedno ga ljudje, ki jim zaupa, svarijo, naj ne govori o tem. Dvakrat so ga obiskali tudi detektivi, ki so mu naročili, naj preneha govoriti o Kincori in ostane tiho.

Ni jih poslušal. Odločil se je, da spregovori, tudi zaradi dveh prijateljev, ki sta storila samomor, in zaradi vseh, ki jih je doletela podobna kruta usoda in so preživeli. Pravi, da je zdaj glas tistih, ki so brez glasu. Tistim, ki so odgovorni za te grozote, mora biti sojeno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar