četrtek, 28. januar 2021

PRIČEVANJA ŽRTEV IN OČIVIDCEV SATANISTIČNIH RITUALOV ŽRTVOVANJA OTROK, 6. del

SARAH RUTH ASHCRAFT (ZDA)

Pri trinajstih jo je oče prodal Tomu Hanksu za seks, potem ko je bila podvržena tehnikam pranja možganov in kontrole uma s strani CIE. Njen zapis na Twitterju 5. decembra 2017: "Vsi obožujejo Toma Hanksa. Jaz ga ne prenesem, po tistem, kar mi je storil. Z razlogom je zaskrbljen zaradi Donalda Trumpa. Dobro ve, da je Trump na lovu za pedofili." "Tako dobro igra prijaznega fanta. Tako dober je z malimi punčkami, s katerimi se igra. Vendar ni nič prijaznega in dobrega v igranju z majhnimi punčkami ali v tem, da daš moškim v najem svojega malega fantka. Pedofil je, ki se druži z drugimi pedofili."

Ko sem hotela pogledati štiri video posnetke na spletni strani Worldtruth.tv, kjer sem brala o njej, je pri vsakem pisalo: "Ta video posnetek ni več na voljo, ker je bil YouTubov račun, povezan z njim, ukinjen." ali "Video posnetek je bil odstranjen, ker krši YouTubove pogoje storitev." Našla pa sem druge njene posnetke.

Prvega je objavila 4. 9. 2019. V njem pove, da se je končno odločila, da bo govorila o tem, in da ji je lažje govoriti kot pisati. Zahvaljuje se zaradi vsega, kar se dogaja v zadnjem času. Zahvaljuje se Trumpu, ameriški vojski, Q-ju, Anonom ... Pove, da ima močno vero v to, kar se dogaja, verjame, da Bog pomaga, da se tem grozotam končno naredi konec.

V posnetku z datumom 29. 2. 2020 pripoveduje o tem, da jo je oče kot deklico ljubkovalno klical "cheese". Govori z veliko težavo, ves čas ji gre na jok. Pravi, da so to grozne stvari, ki so zanjo izredno boleče, a je vesela, da se je vsaj nekaj premaknilo v zvezi s tem. Noben otrok ne bi smel imeti takšnih spominov na otroštvo. Vsak vzdevek, ki ga je kdaj imela, je imel gnusen pomen. Kot otroka jo je lastna družina prodala trgovini z otroki za seks. "Veliko preveč je bilo sirčkov," so njene zadnje besede na posnetku.

Ni komentarjev:

Objavite komentar