petek, 22. januar 2021

PRIČEVANJA ŽRTEV IN OČIVIDCEV SATANISTIČNIH RITUALOV ŽRTVOVANJA OTROK, 2. del

GABRIEL IN ALISA DEARMAN (Velika Britanija)

Leta 2014, ko je v javnost pricurljal video posnetek z njunim pričevanjem, sta bila stara osem in devet let. V posnetku sta opisovala podrobnosti grozljivih zlorab, ki sta jim bila izpostavljena v Hampstead Christ Church Primary School (“Kristusova” cerkvena osnovna šola) v Londonu. Natančno sta opisala prizore satanističnih ritualov, spolnih zlorab, umorov otrok in dojenčkov ter kanibalizma. Video se je hitro razširil po spletu.

Med storilci je bil tudi biološki oče obeh otrok, Ricky Dearman, pa tudi ogromno število osebja iz šole (ravnateljica, učitelji in učiteljice) in staršev otrok. Otroka sta natančno opisala zlorabe, opisovala sta, kaj počnejo z njima (seksajo, jima vtikajo plastične dilde v zadnjico), opisala sta satanistične rituale: kako žrtvujejo dojenčke, kako dojenčku odrežejo glavo in postrgajo ven vsebino lobanje, ki jo nato skuhajo in pojedo, kako plešejo z lobanjami dojenčkov.

Kljub resnosti primera ustrezna preiskava trditev Gabriela in Alise ni bila nikoli opravljena. V Veliki Britaniji v zvezi s tem primerom vlada informacijski mrk. Kdorkoli, ki poskuša razkriti resnico tega primera, mu je zagroženo z zaporom. Računalniki kot dokazno gradivo so bili zaplenjeni in nedavno tega je bila Sabine McMeill obsojena na devet let zapora, ker si je drznila javno spregovoriti o primeru. Zločine je prijavila mati otrok, Ella Gareeva. Septembra 2014 je od njiju slučajno izvedela, kaj se dogaja, kadar sta pri očetu, in s partnerjem sta posnela njune izjave. Potem ko je bila mati obtožena, da je otrokoma pomagala, da sta si izmislila to zgodbo, je zapustila državo, da bi se izognila aretaciji in pregonu. Profesionalni poligrafni test, ki ga je opravila, je potrdil, da je govorila resnico.

Posnet je bil tudi intervju z njunim očetom. Oblečen v fino obleko se v prijetnem, skoraj intimnem ambientu pogovarja z razumevajočo voditeljico, ki ga sprašuje o primeru. Ricky Dearman med drugim v joku pove, da sta ga “otroka obtožila, da ju je spolno zlorabljal in ju prodajal drugim ljudem”. Te besede komaj izdavi iz sebe, tako je na videz pretresen in tako se duši v solzah. Resnica pa je, da je predvsem zelo dober igralec. Intervju je skrajno ostuden poskus prikazati pošastnega storilca, ki si ne zasluži človeškega imena, kot nemočno žrtev. Celoten pogovor sporoča, da je grešni kozel mati otrok, da je ona prisilila otroka, da sta govorila vse tiste ostudnosti in izrekala “lažne obtožbe”, da je bila ona tista, ki je grdo ravnala z njima, ju tepla itd., in da je njun oče nedolžen. Skratka, da nič od tega, o čemer sta govorila otroka, ni res.

Njuna mati je izgubila skrbništvo nad otrokoma. V izjavi, ki jo je posnela leta 2017, pove, da je sodišče njej in njeni družini onemogočilo skoraj vse stike z njima in da ne ve niti tega, ali sta še živa. Skrbništvo je dobil oče, zlorabe in satanistična grozodejstva so se tako lahko nemoteno nadaljevali. Sodniki in policisti ščitijo storilce, ker so tudi sami med njimi. Lahko le upamo, da jih je do danes roka pravice dosegla.

Daljše pričevanje:
Intervju z očetom Rickyjem Dearmanom: https://www.youtube.com/watch?v=iqyRG9iHess

Ni komentarjev:

Objavite komentar