četrtek, 21. januar 2021

PRIČEVANJA ŽRTEV IN OČIVIDCEV SATANISTIČNIH RITUALOV ŽRTVOVANJA OTROK, 1. del

RONALD BERNARD (Nizozemska)

Nizozemski bankir in podjetnik Ronald Bernard je žvižgač okultnih praks in žrtvovanja otrok v elitnih krogih. Kot nekdanji insajder je v šokantnem televizijskem intervjuju izpostavil elitno pedofilijo in eksplicitne podrobnosti o tem, kako Iluminati izrabljajo žrtvovanje otrok za testiranje in izsiljevanje svojih članov. Na eni njihovih zabav je dobil nalogo, da žrtvuje otroka. “Posvarili so me: ne počni tega, če ne moreš v celoti zadušiti svoje zavesti in je postaviti v zamrzovalnik. Takrat sem se temu smejal, vendar to niti približno ni bila šala.” “Uril sem se, da bi postal psihopat, in spodletelo mi je.”

V intervjuju, objavljenem na spletni strani News Punch (Where Mainstream fears to tread) pripoveduje o tem, kdaj in kako ga je doletela usodna prelomna točka. O stvareh, ki jih je doživel, mu je bilo vedno težko govoriti, ker svojega zavedanja ni dal v zamrzovalnik, kot pove. Poudari, da je iz teh krogov zelo težko izstopiti, ker vsak član podpiše doživljenjsko pogodbo, v kateri se zaveže, da ne bo nikoli izdal imen organizacij in ljudi, ki so vpleteni v to. V svojem krogu je bil zelo cenjen in spoštovan, drugi člani so mu zaupali. Ti ljudje so imeli zelo specifično verovanje: bili so luciferijanci, služabniki Luciferja. Bernard je obiskal tudi satanistične cerkve, kjer je videl satanistične maše z golimi ženskami na oltarju. Kar je videl, ga je zabavalo; ni verjel v te stvari. Mislil je, da gre le za spektakle. Verjel je, da se tema in zlo skrivata znotraj človeka. Na teh ceremonijah je bil torej le gost in zabavale so ga.

Potem pa je bil povabljen k sodelovanju pri žrtvovanjih v tujini. Na tem mestu v intervjuju se mu zatakne; ne more več govoriti. Čez nekaj trenutkov reče, da je bila to tista prelomna točka. In nato, na robu joka: “Otroci.” Pove, da so mu naročili, naj to stori. Naj ubije otroka. Ni mogel. Potem se je začel počasi sesuvati. V otroštvu je dal marsikaj skozi in te stvari so se ga globoko dotaknile. Vse se je spremenilo. Zavedel se je, v kakšnem svetu živi. Začel je zavračati naloge v službi. Ni mogel več opravljati svojega dela. Zaradi tega je postal grožnja. Njihov poglavitni namen je v tem, pove, da imajo vsakogar v svojem žepu. Nenehno se poslužujejo izsiljevanja, in izkazalo se je, da z njim to ni bilo tako enostavno. Poskušali so ga izsiljevati s pomočjo žrtvovanja otrok, vendar ga je to zlomilo. “Resnica je na žalost takšna,” pravi Bernard, “da to počnejo že na tisoče let, po vsem svetu. Nekoč sem študiral teologijo. Celo v Bibliji so omenjene te prakse. Razlog, zakaj je bilo prvih deset plemen pregnanih iz Babilonije, je bil prav v teh ritualih žrtvovanja otrok. V življenju obstaja veliko več, kot lahko vidimo s svojimi očmi. Obstaja neviden, a še kako resničen svet. Tu govorimo dejansko o temnih silah in o manifestaciji svetlobe.” V zgodnejšem obdobju svojega življenja je preučeval tudi psihologijo, na način, da se je naučil manipulirati s situacijami v lastno korist. Vse to je bil del posla. Manipulacija z mediji je pri sklepanju poslov nepogrešljiva. Vsaka stvar se mora izdajati za nekaj drugega, kot je v resnici. Ljudje so čreda ovac, ki jih pastirji usmerjajo tja, kamor želijo. Vse to na žalost ni stvar preteklosti, pove Bernard. Vse to se dogaja tudi danes. Ljudje še vedno ne razumejo, kako svet deluje, še vedno so na stopnji, ko jim je dovolj, da imajo svoje pivo pred televizorjem, in drugo jih ne zanima. Sveta okrog sebe se sploh ne zavedajo. Zato jih je potiskati v določeno smer nekaj najlažjega.

Ronald Bernard priporoča vsakomur, da si prebere Sionski protokol. Gre za obsežno besedilo, a če se dobro poglobite vanj, lahko vidite, da berete nekaj podobnega časopisu, ki opisuje naše vsakdanje življenje. Opisuje pozicijo ultimativne moči - ki jo tisti na vrhu vzdržujejo samo zato, ker ljudje ne vstanejo, ker dovolijo, da jih tlačijo. Ne zavedajo se prave realnosti.

Luciferijanci, satanisti ali kakor koli jih že imenujemo, so zelo resnična entiteta. Omenjeni so že v Bibliji, pa ne le tam, ampak tudi v drugi literaturi. V nekem trenutku so se ločili od manifestacije svetlobe in šli svojo pot. Ta skupina nosi v sebi neizmerno sovraštvo in jezo. Sovražijo kreacijo, življenje. Sovražijo nas. In naredili bodo vse, kar morejo, da nas popolnoma uničijo. Najboljši način, kako to storiti, je razdeliti človeštvo. “Deli in vladaj”, to je njihova vera. Človeštvo je manifestacija svetlobe, čista kreacija. Dokler jim uspeva, da nas ločujejo na podlagi politične pripadnosti, barve kože, česarkoli že, s tem zatrejo vse naše zmožnosti, našo moč v celoti. S tem poskrbijo, da se ne zmoremo postaviti zase, kajti v trenutku, ko bi bili tega sposobni, bi bili luciferijanci poraženi. Pogoltna pošast bi izginila, v trenutku. Moč človeštva je v naši združitvi. Moramo stopiti skupaj.

Zanimivo je, da se je leta 2017 pojavila informacija, da naj bi Ronald Bernard, takrat star 61 let, umrl v skrivnostnih okoliščinah, med sprehodom v naravi. Kot kaže, to ni res in je še vedno živ.

https://newspunch.com/dutch-banker-illuminati-dead/

https://www.oom2.com/t49348-update-ronald-bernard-found-dead-in-florida-not-true

Ni komentarjev:

Objavite komentar