nedelja, 28. april 2024

Novo branje za vse željne prave resnice!

 JA, NATEGNJENI SMO TAKO 'LEVI' KOT 'DESNI' VOLIVCI!

Sredi maja bo izšla knjižica Mihe Zimška z naslovom GLOBOKA DRŽAVA V SLOVENIJI, 1. del, v pripravi pa je že tudi 2. del, ki bo izšel kmalu za njim, predvidoma takoj v začetku junija.
V 1. delu je Miha opisal, kdo vse stoji za slovensko globoko državo, osvetlil nekaj njenih zakulisij, na čelu z afero Baričevič, predstavil bo t. i. Rimski klub in Slovence, ki mu služijo, in še marsikaj. V 2. delu pa bo seciral prvaka levega krila globoke države, Milana Kučana, in prvaka njenega desnega krila, Janeza Janšo.
V obeh delih boste dodobra spoznali ljudi, ki delajo za globoko državo, in sami ugotovili oz. povezali, kako zelo prepleteni so 'levi' in 'desni'.
Če hočete resnico: "Ja, nategnjeni smo, tako levi kot desni volivci! Prej kot se zbudimo in se upremo globoki državi, prej bo v Sloveniji zavladala blaginja. Če tega ne storimo, je ne bomo dočakali nikoli. Čas pa NI naš zaveznik in iz dneva v dan bomo bolj zasužnjeni!"
Knjižici, vsaka bo natisnjena na 100 barvnih straneh, je možno kupiti v predprodaji do 6. 5., ob nakupu obeh hkrati pa dobite za drugo brezplačno poštnino (plačate torej samo eno poštnino)!
Tretji del, v katerem bo Miha Zimšek pisal o tem, kako se je sploh začela globoka država v Sloveniji (in seveda še veliko drugih tematik), bo izšel predvidoma 1. julija, v predprodaji pa bo kakšnih 14 dni prej.
Nakup 1. in 2. dela (ali samo enega) lahko opravite v spletni trgovini na www.cajtng.net/trgovina. Cena ene knjižice je 14,90 €.
Prijetno branje in uspešno spoznavanje globoke države želimo!
Morda je slika naslednjega: besedilo

Ni komentarjev:

Objavite komentar